Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

AGRAFA NEWS -Τα σχολεία που έλαβαν διακρίσεις ήταν, το δημοτικό σχολείο Γρανίτσας, το δημοτικό σχολείο Δάφνης και το δημοτικό σχολείο Παλαιοκατούνας.

 Κερασοχώρι, 04/04/2022

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

Με αφορμή τη λήξη του μαθητικού διαγωνισμού, ο οποίος διενεργήθηκε με εισήγηση της επιτροπής «Άγραφα 1821-2021» στα πλαίσια των εορτασμών των 200 χρόνων από την Εθνική Παλιγγενεσία, απονεμήθηκαν από  την  αντιδήμαρχο

Παιδείας & Πολιτισμού κ. Αννέτα Κοτρώνα, τιμητικοί έπαινοι και δώρα, στα σχολεία που συμμετείχαν και των οποίων οι εργασίες ξεχώρισαν και διακρίθηκαν.

 

Τα σχολεία που έλαβαν διακρίσεις ήταν, το δημοτικό σχολείο Γρανίτσας, το δημοτικό σχολείο Δάφνης και το δημοτικό σχολείο Παλαιοκατούνας.

 

Η κ. Κοτρώνα, δοθείσης της ευκαιρίας, συνεχάρη τους μικρούς μαθητές καθώς και τους εκπαιδευτικούς, που άδραξαν την ευκαιρία και αφιέρωσαν χρόνο και κόπο, ασχολήθηκαν και εμβάθυναν τις γνώσεις τους γύρω από την ιστορία του τόπου μας και τέλος παρέδωσαν εργασίες άρτιες και ευφάνταστες, οι οποίες μας κατέπληξαν και μας έκαναν υπερήφανους για την εκκολαπτόμενη νέα γενιά.