Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

AGRAFA NEWS- ΒΟΜΒΑ! ΒΟΜΒΑ! Υπουργός Υγείας ο Πατούλης - Παραιτείται από την Περιφέρεια Αττικής.Η συμφωνία κλείστηκε στην τελευταία συνάντηση τους που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου στις  16 Φεβρουαρίου.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης , αποφάσισαν να αποκαταστήσουν τις σχέσεις του οι οποίες είχαν περάσει από χίλια κύματα.

Η αξιοποίηση του Γιώργου Πατούλη στην κυβέρνηση αποτελεί θέμα ημερών.

Έτσι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του airetos.gr, ο Γιώργος Πατούλης αναμένεται να παραιτηθεί από τη θέση του Περιφερειάρχη μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Η πρόταση που δέχθηκε από τον Πρωθυπουργό είναι να αναλάβει το Υπουργείο Υγείας.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής είναι ταυτόχρονα και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, ασκεί το επάγγελμα πολλά χρόνια και η δράση του στην αντιμετώπιση της covid19 σε συνεργασία με τους δήμους κρίνεται ως άκρως ικανοποιητική. Επίσης ο κ. Πατούλης έχει άποψη και γνωρίζει πάρα πολύ καλά την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, τομέα όπου η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να επενδύσει πολιτικά το προσεχές χρονικό διάστημα.

Πληροφορίες του airetos.gr θέλουν τον κ. Πατούλη να συμπληρώνει το παζλ και να κατέρχεται υποψήφιος βουλευτής στη Β' περιφέρεια Αττικής στις επόμενες εκλογές https://www.airetos.gr