Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

AGRAFA NEWS-Πάνος Λώλος: Ένας ορθολογιστής που μάχεται για τη βιωσιμότητα της Βιομηχανίας στη Στερεά .



Ένας ορθολογιστής που «μάχεται» για τη βιωσιμότητα της Βιομηχανίας στη Στερεά Ελλάδα, είναι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας, Πάνος Λώλος που μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ του ΣΒΣΕ σκύβουν πάνω από τα υπαρκτά προβλήματα που δημιουργού δυσλειτουργία σε αυτό τον τομέα και διεκδικούν όλο και περισσότερα για τη βιωσιμότητα της Βιομηχανίας στη Στερεά Ελλάδα.

Εκτός τις στενές επαφές που γίνονται στα Υπουργεία και σε διάφορους φορείς, στις οποίες συμμετέχει ο Πρόεδρος, ο Σύνδεσμος πραγματοποιεί μία σειρά από διαδικτυακές εκδηλώσεις που στόχο έχουν την άμεση ενημέρωση για την επίλυση ουσιαστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Βιομηχανία στις μέρες μας και που τις περισσότερες φορές το πρόβλημα αυτό μετακυλά στον καταναλωτικό κοινό.

Με επιχειρήματα, εποικοδομητικό διάλογο με τους αρμόδιους, ουσιαστικές προτάσεις κ.α, μπορεί ο Πρόεδρος με το Δ.Σ του Συνδέσμου και συμβάλλουν ουσιαστικά στην επίλυση προβλημάτων, και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. ‘Ήδη έχουν καταφέρει πολλά μέχρι τώρα.

Καταφέρνουν και εισακούγονται, γιατί έχει γίνει με δικές τους ενέργειες αντιληπτό στους αρμόδιους, ότι η Βιομηχανία στις μέρες μας, είναι ο κινητήριος μοχλός της Οικονομίας. Ένας τομέας της οικονομίας, ο οποίος χρηματοδοτεί το 36% των δαπανών έρευνας και ανάπτυξης. Συνεισφέρει δε, στο 40% του φόρου εισοδήματος νομικών προσώπων και στο 13% των αμοιβών των εργαζόμενων, στην Ελλάδα. Όπως επίσης, δε θα πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους ο κοινωνικός χαρακτήρας της Βιομηχανίας στις μέρες μας που στέκεται αρωγός στα προβλήματα της κοινωνίας.http://www.eviakosmos.gr