Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

AGRAFA NEWS-Σχετικά με την ανεξαρτητοποιηση της Δημοτικής Συμβούλου κ. Διώτη, από την Δημοτική ομάδα του Συνδυασμού Ανανέωση Προοπτική.




Σχετικά με την ανεξαρτητοποιηση της Δημοτικής Συμβούλου κ. Διώτη, από την Δημοτική ομάδα του Συνδυασμού Ανανέωση Προοπτική και τα όσα αναφέρει στην δήλωσή της, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:
  1.  Για την αποχή της Δημοτικής ομάδας από τη διαδικασία εκλογής μελών Προεδρείου και Οικονομικής Επιτροπής συμφώνησε και η ίδια συμετασχοντας στην κοινή ανακοίνωση--επιστολή που δημοσιεύσαμε την 12.01.2022.
   Τι άλλαξε μέχρι την 19.01.2022 όπου και ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποιηση της  γνωρίζει προφανώς μόνο η ίδια και όσοι συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις μαζί της!
   2.   Η "ευαισθησία της"  φαίνεται πως ενεργοποιήθηκε μόνο για την μια εβδομάδα της καθυστέρησης εκλογής του Προεδρείου και της Οικονομικής Επιτροπής, αλλά δεν λειτούργησε για τις υπόλοιπες 104 εβδομάδες χωρίς δια ζώσης συνεδριάσεις των πολιτικών οργάνων του Δήμου!
  3.  Όλοι αυτοί οι Δημότες,  ψηφοφόροι των Αγράφων, που την ψήφισαν και την ανέδειξαν ως Δημοτική Σύμβουλο με τον συνδυασμό "Ανανέωση Προοπτική", προφανώς δεν την εξουσιοδότησαν για τέτοιες "Ευαισθησίες", αλλά να υπηρετεί την εντολή που της δόθηκε μαζί με την Δημοτική ομάδα που εξελέγη και τους συνεργάτες της!
   4.   Το "καλό του τόπου" που επικαλείται σίγουρα δεν διασφαλίζεται με προσωπικές συμφωνίες εις βάρος του Συνδυασμού που την εμπιστεύτηκε και των Δημοτών που την αξιολόγησαν, την τίμησαν και την ανέδειξαν ως Δημοτική Σύμβουλο Αγράφων!
   5.   Το καλό του τόπου και των Δημοτών επίσης δεν γίνετε να το υπερασπιστεί ψηφίζοντας στην πρώτη συνεδρίαση ως ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος τη 23.01.2022 τα τέλη καθαριότητας και Δημοτικού φωτισμού που πρότεινε η Δημοτική αρχή, ενώ κατατέθηκε πρόταση από την Αντιπολίτευση για μείωση της τάξεως του 20%!
   Η πρόταση της Αντιπολίτευσης εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία και ψηφίστηκε από όλα τα μέλη των δύο παρατάξεων της Αντιπολίτευσης (τους οποίους ευχαριστώ και συγχαίρω), επιτυγχάνοντας την μείωση αυτών των Δημοτικών τελών για την οικονομική ελάφρυνση των Δημοτών σε αυτή την οικονομικά πολύ δύσκολη συγκυρία.
    Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την κ. Διώτη, για την συμμετοχή και την προσφορά της στον Συνδυασμό μας και να της ευχηθώ καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην υπόλοιπη θητεία της ως ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος, πάντα για το ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, κυριολεκτικά και με κάθε έννοια!
    Όλοι και όλα θα κριθούν στην ώρα τους από τους Δημότες των Αγράφων!

Ευχαριστώ πολύ!
Μπαμπαλής Θεόδωρος.