Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

AGRAFA NEWS-Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ Κ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 


 

 

Με μεγάλη χαρά, μας κοινοποιήθηκε, πριν λίγες ημέρες, η υπογραφή από την Υπουργό Παιδείας του νέου Περιβαλλοντικού Προγράμματος του Νομού μας που για ΠΡΩΤΗ φορά θα συμπεριλαμβάνεται κι ο δικός μας Δήμος.

 

Η επιστημονική ομάδα του Δήμου Αγράφων δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα, με την κληρονομιά του Ζαχαρία Παπαντωνίου, την πολιτιστική και ιστορική διαδρομή μας, τον φυσικό μας πλούτο, την αυθεντικότητα, την γνήσια αγραφιώτικη φιλοξενία, το οποίο ο Δήμαρχος Αγράφων παρουσίασε στην τέως Γενική Γραμματέα Παιδείας κ. Γκίκα σε συνάντηση που είχε μαζί της στην Αθήνα.

 

Μετά την αξιολόγηση του Προγράμματος από Στελέχη της Παιδαγωγικής Ομάδας Καρπενησίου, λάβαμε την έγκριση κι έτσι για το σχ. έτος 2022-2023 θα μπορεί να υλοποιηθεί από όλα τα Σχολεία της Επικράτειας.

 

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα ένας στόχος που από την αρχή έθεσε η Νέα Δημοτική Αρχή αφού θεωρούμε ότι ο Πλούτος του Δήμου Αγράφων δεν πρέπει να μείνει αναξιοποίητος και χρέος μας είναι να τον αναδείξουμε και να τον κοινωνήσουμε σε όλους τους 'Έλληνες.