Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

AGRAFA NEWS-Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Ευρυτανίας της Νέας Δημοκρατίας σας ενημερώνει ότι στις 24 Οκτωβρίου 2021 θα διεξαχθούν οι Εσωκομματικές Εκλογές της ΝΔ

 

Καρπενήσι    24/9/2021ΔΕΕΠ ΝΔ Ευρυτανίας - Home | Facebook

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

 

 Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Ευρυτανίας της Νέας Δημοκρατίας  σας ενημερώνει ότι  στις  24 Οκτωβρίου 2021 θα διεξαχθούν οι Εσωκομματικές Εκλογές της ΝΔ για την ανάδειξη των νέων αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργανώσεων της Πανελλαδικής Οργάνωσης που υπάγονται στην Γραμματεία Οργανωτικού ,σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού Πανελλαδικής  Οργάνωσης. Ειδικότερα θα διεξαχθεί διαδικασία εκλογής :                                                                   Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π)                                                      Μελών της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας                                             Προέδρων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜ. Τ.Ο.)                                             Μελών των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών (ΔΗΜ.Τ.Ε)  και Συνέδρων.                                                       

Για το λόγο αυτό η Νέα Δημοκρατία καλεί τα μέλη της να ανανεώσουν την συνδρομή τους  ή να κάνουν την εγγραφή τους ,μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021,προκειμμένου να μπορούν να πάρουν μέρος στην εκλογική διαδικασία η οποία θα γίνει δια ζώσης αλλά και ηλεκτρονικά .Έναρξη υποψηφιοτήτων από την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου ώρα 10:00 και λήξη  την 1 Οκτωβρίου  ώρα 19:00.

                Στον νομό Ευρυτανίας θα υπάρχουν δυο εκλογικά τμήματα, το πρώτο στο Καρπενήσι( Ζαχ .Παπαντωνίου 2) κ το δεύτερο στην Παλαιοκατούνα Αγράφων ,οι ώρες διεξαγωγής θα είναι από τις 10:00 μέχρι τις 19:00.,στις εκλογές θα τηρηθεί αυστηρά  το υγειονομικό πρωτόκολλο (χρήση μάσκας ,αποστάσεις ,αντισηπτικό).

Για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση καθώς κ έντυπα υποβολής υποψηφιοτήτων απευθυνθείτε στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. (ΝΟ.Δ.Ε) καθημερινά από τις 6:00μ.μ έως  8:00μ.μ