Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

AGRAFA NEWS-Ανακοίνωση αποτελεσμάτων πανελληνίων εξετάσεων 2021-ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ Βουλευτής Ν. Ευρυτανίας - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


 

           

                                      

                                              

 

   ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ

                               Βουλευτής Ν. Ευρυτανίας - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

       

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 

 

Εκφράζω τα θερμότατα συγχαρητήριά μου σε όλες και όλους εσάς, που καταφέρατε να εισαχθείτε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίσατε από τη συνεχιζόμενη πανδημία και ανταποκριθήκατε στις απαιτήσεις μιας ιδιαίτερα δύσκολης εξεταστικής χρονιάς.

Η αισιοδοξία, η μεθοδικότητα, η προσήλωση στον στόχο και η κοπιώδης προσπάθεια, αναμφισβήτητα, είναι στοιχεία που σας διακρίνουν και σας φέρνουν ολοένα και πιο κοντά στην πραγματοποίηση των ονείρων σας.

Για τις νέες και στους νέους που δεν καταφέραν αυτή τη φορά να επιτύχουν μια θέση στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες στο μέλλον, ώστε να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους και να διεκδικήσουν μέσα από ένα σύνολο ευκαιριών την πραγματοποίηση των στόχων τους.

Εξάλλου η επιτυχία στην ζωή και η ευτυχία, δεν περνά υποχρεωτικά και μόνον από την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Πολλά συγχαρητήρια σε γονείς και εκπαιδευτικούς, για την πολυεπίπεδη στήριξη των νέων μας και την άψογη διεξαγωγή της πανελλαδικής εξεταστικής διαδικασίας.

 

Κώστας Κοντογεώργος

Βουλευτής Ευρυτανίας