Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

AGRAFA NEWS- ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΣΤΟ SERVICE PARK- Στερεά Ελλάδα.

 

Λαμία, 09 Μαΐου 2021

 


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Δημαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος υποδέχθηκαν σήμερα, Κυριακή 9 Μαΐου, τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

 

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η προετοιμασία για την άρτια διοργάνωση του Ράλι Ακρόπολις, το οποίο επιστρέφει μετά από χρόνια στη χώρα μας και στη φυσική του έδρα, τη Στερεά Ελλάδα.

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Οικονόμου, οι βουλευτές Γιώργος Κοτρωνιάς και Θέμης Χειμάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

 

Ο Υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης είχε την ευκαιρία να  επιβλέψει τις εργασίες για τη διαμόρφωση του "Service Park" στο χώρο της ΠΕΛ. Δήλωσε ικανοποιημένος από την πρόοδο των εργασιών και όλων των προπαρασκευαστικών ενεργειών. Ακολούθησε σύσκεψη για την ενημέρωση και το συντονισμό των υπηρεσιών και των φορέων, που εμπλέκονται στη διοργάνωση του ιστορικού αγώνα.

 

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Αφήσαμε πίσω την χαρά και την επιτυχία της ανάληψης της διοργάνωσης και δουλεύουμε στο φουλ τις μηχανές, για τη χαρά και την επιτυχία της άρτιας διεξαγωγής. Στο «ράλι» της προετοιμασίας η καρό σημαία θα μας βρει έτοιμους και οργανωμένους για μια ανεπανάληπτη διοργάνωση του ράλι Ακρόπολις!»

 

Ακολούθως, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος τόνισε: «Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η φιλοξενία του Ράλι Ακρόπολις στη Στερεά Ελλάδα και του κέντρου αγώνα στη Λαμία, ανασκουμπωθήκαμε και  ριχτήκαμε στη δουλειά.

Είχε προηγηθεί βέβαια, ένας πλήρης και εξαντλητικός σχεδιασμός όλων των δράσεων και παρεμβάσεων που θα έπρεπε να γίνουν στο κέντρο αγώνα, ώστε να ξαναμπεί η Λαμία στο χάρτη των μεγάλων διοργανώσεων, διεθνούς εμβέλειας.

Σήμερα, είχαμε τη χαρά να δείξουμε στον αρμόδιο υπουργό κ. Λευτέρη Αυγενάκη την πρόοδο των εργασιών στο χώρο που θα αποτελέσει το service park και που θα είναι εναρμονισμένο με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και ποιότητας που τέτοιες διοργανώσεις απαιτούν.

Ευχαριστούμε τον Υπουργό για την επίσκεψη και τη συνεργασία μας.

Είμαστε σε συνεχή επαφή και συνεργασία  με όλους τους αρμοδίους, ούτως ώστε, όλοι μαζί, να καταφέρουμε  η φετινή χρονιά να είναι μια από τις καλύτερες στην ιστορία αυτής της διοργάνωσης.

Για να τιμήσουμε το θεσμό και να κάνουμε όσους μας εμπιστεύτηκαν περήφανους.

Πιστεύουμε στις ικανότητές μας και είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα της κοινής προσπάθειας όλων.

Μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και παράλληλα να έχουμε μια μοναδική ευκαιρία για να προβάλουμε τον τόπο μας.

Από φέτος το Ράλι Ακρόπολις ανασαίνει ξανά στη Λαμία!»