Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

AGRAFA NEWS- ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.Αναδεικνύοντας τη διάθεση των Σαρακατσαναίων να είναι αρωγοί στη δραστηριοποίηση τους για την επιτυχία των φετινών εορτασμών.

 ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.Τονίσαμε στη κ. Αγγελοπούλου -Δασκαλάκη -παρουσία του φιλόξενου οικοδεσπότη φίλου Σταύρου Καλαφάτη -, ότι πρέπει να θυμόμαστε την ιστορία μας που είναι σημαντική και να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον της Πατρίδας και πως δεν είναι θύμησες για το παρελθόν, αλλά κινητήρια δύναμη για το μέλλον.
Αναδεικνύοντας τη διάθεση των Σαρακατσαναίων να είναι αρωγοί στη δραστηριοποίηση τους για την επιτυχία των φετινών εορτασμών, οι οποίες αφορούν τη διατήρηση της παράδοσης, της μνήμης και της ματιάς στο μέλλον.
Ευελπιστούμε ότι αυτή η χρονιά θα ολοκληρωθεί με τον "δέοντα σεβασμό" και τη προσοχή στις γενιές που έρχονται.
Ανανεώσαμε το ραντεβού για κοινές εκδηλώσεις με την Επιτροπή 2021 , όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, σε συνεργασία και με τον κ. Αθανάσιο Κανταρτζή, Γενικό Διευθυντή Λειτουργίας Επιτροπής Ελλάδα 2021, με τον οποίο έχουμε μια άριστη συνεργασία και είναι ο συνδετικός κρίκος της Π.Ο.Σ.Σ με την Επιτροπή 21.