Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

AGRAFA NEWS - Ευρυτανία: Οικογενειακή τραγωδία στο κυνήγι – Σφαίρα εξωστρακίστηκε και σκότωσε κατά λάθος τον αδερφό του!

Σοβαρό ατύχημα με τον θανάσιμο τελικά τραυματισμό 52χρονου κυνηγού, σημειώθηκε γύρω στις 11:00’ το πρωί του Σαββάτου (26/12) στην περιοχή της Φουρνά Ευρυτανίας, στην πρώτη ουσιαστικά ημέρα που επετράπη και πάλι το κυνήγι στη χώρα.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, μια παρέα κυνηγών από τους Δομιανούς, μεταξύ των οποίων και δύο αδέλφια 53 και 52 ετών, είχε πάει για κυνήγι αγριόχοιρου στη Φουρνά. Σε κάποια στιγμή ο 53χρονος φέρεται να πυροβόλησε κυνηγώντας το θήραμά του και η σφαίρα εξωστρακίστηκε βρίσκοντας στο κεφάλι, τον 52χρονο αδελφό του.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο ΓΝ Καρπενησίου, όπου και διασωληνώθηκε καθώς η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά σοβαρή. Αξιολογήθηκε μάλιστα η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας για τη νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Δυστυχώς πριν μπει ουσιαστικά στη ΜΕΘ άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος φίλους και γνωστούς.

Τραγική φιγούρα ο αδερφός του που πληροφορήθηκε το θάνατο του αδερφού του κρατούμενος στο Α.Τ. Καρπενησίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν αντιλήφθηκε το τι είχε συμβεί, προσπάθησε να κάνει κακό και στον ίδιο του τον εαυτό.

Είναι θέμα χρόνου να αφεθεί ελεύθερος μετά την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια του.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε ουσιαστικά κατά την πρώτη ημέρα  που επετράπη και πάλι το κυνήγι. Προανάκριση διενεργεί το ΤΑ Καρπενησίου.

Πληροφορίες από lamiareport , tvstar.gr, vulpinews.gr