Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

AGRAFA NEWS -Η Ευρυτανία πενθεί…Έφυγε ο δικός μας Γιώργος…


Γιατί..?? Ένα γιατί που βγαίνει από τα χείλη όλων μας…Γιατί βρε Γιώργο τόσο νωρίς…

Δεν υπάρχουν λόγια αλλά ούτε λέξεις να γράψεις…γιατί απλά δεν το πιστεύεις….

Η Ευρυτανία πενθεί τον χαμό του γνωστού και αξιαγάπητου επιτυχημένου επαγγελματία, Γιώργο Καραγιάννη (51 ετών),εργατικός,χαρισματικός, υπόδειγμα οικογενειάρχη και πατέρας  δύο αγοριών, με καταγωγή από το Παλαιοκάτουνο Ευρυτανίας.

Δυστυχώς τα  νέα που ήρθαν σήμερα Πέμπτη από την ΜΕΘ  Αγρινίου, εκεί όπου έδινε την μάχη με τον κορωνοϊό ο Γιώργος, δεν ήταν ευχάριστα, αφήνοντας την τελευταία του πνοή εξαιτίας των επιπλοκών και βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο τους δικούς του ανθρώπους, αλλά ολόκληρη την Ευρυτανία και φυσικά και όσους είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του.

Ο Γιώργος, ήταν ένας από τους εννέα Ευρυτάνες  που αναζήτησαν ΜΕΘ για τη νοσηλεία τους εξαιτίας των επιπλοκών που τους προκάλεσε ο κορωνοϊός.

Είχε νοσηλευτεί αρχικά στο νοσοκομείο Καρπενησίου με βαριά πνευμονία. Να σημειωθεί ότι εκείνες τις ημέρες είχε νοσηλευτεί και η ηλικιωμένη μητέρα του με κορωνοϊό, αλλά τα κατάφερε και πήρε εξιτήριο.

Δυστυχώς  όμως ο 51χρονος Γιώργος ή ο μάστορας όπως τον αποκαλούσαν στο Καρπενήσι, χρειάστηκε να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί στις 27 Νοεμβρίου στην ΜΕΘ Αγρινίου,όπου έδινε την δική του μάχη μέχρι και σήμερα, μόνος… χωρίς κάποιος να του κρατεί το χέρι, χωρίς κάποιον να του δίνει κουράγιο….άτιμη αρρώστια…επιβεβαίωσε με τον πιο τραγικό τρόπο όλα όσα λένε τις τελευταίες ημέρες οι επιστήμονες, ότι δηλαδή ο ιός δεν κάνει διακρίσεις.

Τις πρώτες ημέρες η πληροφόρηση των γιατρών της ΜΕΘ Αγρινίου,  έκανε λόγο για σταθεροποίηση της κατάστασής του , όπως και τις επόμενες, μέχρι και τις 14 Δεκεμβρίου όπου έγινε προσπάθεια αποσωλήνωσης, αλλά ο ασθενής δεν μπορούσε να τα καταφέρει μόνος του. Τελικά ο Γιώργος μετά από 20 ημέρες στην Εντατική, σήμερα το μεσημέρι κατέληξε.

Ο επαγγελματίας Γιώργος Καραγιάννης και ο αδερφός του Δήμος, ίδρυσαν την εταιρεία Εφαρμογών Ξύλου το 1986 και ξεχώρισαν ανάμεσα σε κορυφαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Η ισχυρή καινοτομική διάθεση και η πίστη στις υψηλές δυνατότητες τους, τους επέτρεψαν να αναδυθούνε και να εδραιωθούνε στην αγορά με μία απαράμιλλη σειρά ειδικών κατασκευών και επιτυχημένων έργων.

Η πολυετούς εμπειρία τους σε ειδικές κατασκευές ,τους είχε δώσει την τεχνογνωσία να μπορούν να καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη.

Η επιχείρησή τους που απασχολεί πολλούς Ευρυτάνες έχει ανοίξει τα φτερά της σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, στην κατασκευή και ανακαίνιση σπιτιών, καταστημάτων και ξενοδοχείων.

Ο αγαπητός και καταξιωμένος επαγγελματικά ,αλλά πάνω απ όλα Άνθρωπος Γιώργος Καραγιάννης ήταν ένα σημαντικό κεφάλαιο για την πόλη του Καρπενησίου και την Ευρυτανία γενικότερα.

Οι φίλοι του και μη έχουν κατακλίσει το διαδίκτυο από συλλυπητήριες ευχές, στην οικογένειά του ,δείχνοντας τον πόνο και την θλίψη τους για τον άδικο χαμό του ….

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους ..!!!

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟ! 😥😥😥