Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

AGRAFA NEWS Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακαινίζει το κτήριο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Γραφείο Περιφερειάρχη

                                                                         Λαμία, 28 Σεπτεμβρίου 2020

 

 

Τη ριζική ανακαίνιση των κτηριακών εγκαταστάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, προϋπολογισμού 495.000 €  από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, προβλέπει η προγραμματική σύμβαση που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Θανάσης Κυρίτσης.

 

Το κεντρικό κτήριο του ΕΒΕ Φθιώτιδας στη Λαμία, θα υποστεί τις απαραίτητες εσωτερικές αλλαγές, προκειμένου να αποκτήσει σύγχρονη λειτουργική και αισθητική μορφή σε όλους τους χώρους του, καθώς και τις απαραίτητες σύγχρονες υποδομές για τη φιλοξενία εκδηλώσεων, συνεδρίων, κ.α.

 

 «Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εκπληρώνει μια διαχρονική ανάγκη και πρόταση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και εξασφαλίζει την αναβάθμιση των κτηριακών εγκαταστάσεων στη Λαμία, ώστε πολύ σύντομα ο επιχειρηματικός κόσμος της Φθιώτιδας και οι επισκέπτες του, να απολαμβάνουν ένα σύγχρονο και άκρως λειτουργικό χώρο στο κέντρο της πόλης.», δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.

 

Αντίστοιχα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Θανάσης Κυρίτσης τόνισε: «Ημέρα χαράς και ικανοποίησης για όλους εμάς η σημερινή, καθώς ένα πάγιο και διαχρονικό αίτημα μας, αυτό του εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας παίρνει σάρκα & οστά με την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Περιφερειάρχη μας κ. Φάνη Σπανό για την άψογη συνεργασία που είχαμε και έχουμε όλο αυτό το διάστημα, καθώς και για την αμέριστη συμπαράσταση του, που θα έχει ως αποτέλεσμα σε λίγο καιρό από σήμερα, να παραδώσουμε στα μέλη μας & στους πολίτες της Φθιώτιδας ένα σύγχρονο, λειτουργικό και προσβάσιμο σε όλους Επιμελητήριο.»