Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

AGRAFA NEWS Χαρδαλιάς:Στον τόπο καταγωγής του και εγκαίνια του πυροσβεστικού κλιμακίου στην Γρανίτσα Ευρυτανίας


Στα πάτρια εδάφη του και συγκεκριμένα στη Γρανίτσα Ευρυτανίας βρέθηκε χθες ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος χαρδαλιάς για να εγκαινιάσει το πυροσβεστικό κλιμάκιο Γρανίτσας. 
Μαζί του ήταν και η Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη η οποία κατάγεται από την ίδια περιοχή.
Με δύο οχήματα και 15 άνδρες προσωπικό από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρπενησίου έχει στελεχωθεί το πυροσβεστικό κλιμάκιο της Γρανίτσας που εγκαινίασε χθες Σάββατο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς πού κατάγεται από την περιοχή.

Η ίδρυση και λειτουργία του πυροσβεστικού κλιμακίου στη δυτική Ευρυτανία αποτελούσε πάγια ανάγκη αλλά και χρόνιο αίτημα των κατοίκων και των φορέων της περιοχής αφού κάθε φορά που υπήρχε συμβάν με πυρκαγιά στη δυτική Ευρυτανία επιχειρούσαν δυνάμεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρπενησίου.



Φάνης Σπανός περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας:
“Οδοιπορικό στη Δυτική Ευρυτανία σήμερα, με δύο ξεχωριστές στιγμές.
Περιηγηθήκαμε στη λίμνη Κρεμαστών, έναν τόπο μοναδικής ομορφιάς, που σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τους Δήμους μας, Καρπενησίου και Αγράφων, «σπάμε» τον αποκλεισμό και τον αναδεικνύουμε με δράσεις Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος!
Στη Γρανίτσα είχαμε τη χαρά της έναρξης λειτουργίας του νέου πυροσβεστικού σταθμού. Ένα στρατηγικό σημείο για την προστασία όλης της Δυτικής Ευρυτανίας και ταυτόχρονα ένας θεσμός – δείγμα ότι η Πολιτεία δε βρίσκεται μόνο στα αστικά κέντρα, αλλά σε κάθε τόπο και δίπλα σε κάθε πολίτη.
Μαζί μας, οι δύο αγαπημένοι φίλοι και υπερήφανοι Ευρυτάνες, η Υφυπουργός Παιδείας, Sofia Zacharaki και ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Nikos Hardalias B! ”
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, βουνό και υπαίθριες δραστηριότητες