Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

AGRAFA NEWS-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΥ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΜΜΕ


  Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα, σχετικά με την αιφνιδιαστική έλευση τριακοσίων δέκα οκτώ (318) λαθρομεταναστών στο Καρπενήσι και την διαμονή τους σε δύο ξενοδοχειακές μονάδες της πόλης, ο τοπικός συριζα είχε το θράσος να εκδώσει ανακοίνωση – λίβελλο (βλέπε Ευρυτανικά νέα Τετάρτη 29 Απριλίου σελ15, Ευρυτανικό Παλμό Τετάρτη 29 Απριλίου σελ 18), κατά των τοπικών αρχών και κατ’ επέκταση κατά της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών, για την πλήρη αντίθεσή τους σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Μας κατηγορεί για ξενοφοβικό και ρατσιστικό λόγο, χωρίς κανένα σεβασμό στην συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών και στην διαφορετική άποψη, που είναι η βάση των συνταγματικών δικαιωμάτων της Κοινοβουλευτικής μας Δημοκρατίας.


Δεν επιτρέπουμε σε κανένα και ιδιαίτερα στον υποκριτικό συριζα, να αμφισβητήσει τα Δημοκρατικά, Φιλόξενα και Αλληλέγγυα αισθήματα των Ευρυτάνων σε κάθε πρόσφυγα και αναξιοπαθούντα, τα οποία έχουν αποδείξει πολλάκις και με κάθε τρόπο στο παρελθόν και συνεχίζουν να αποδεικνύουν.

Τους πληροφορούμε όμως ότι στην προκείμενη περίπτωση, ουδεμία σχέση έχουν με πρόσφυγες και αναξιοπαθούντες ανθρώπους, αλλά με πραγματικούς παράνομους εισβολείς στην χώρα, γεγονός που μας υποχρεώνει να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα του τόπου μας και της πλειοψηφίας των πολιτών με κάθε τίμημα.

Επειδή όλοι όμως έχουμε παρελθόν σ’ αυτόν τον τόπο και επειδή οι πολίτες έχουν καταλάβει πλέον το ρόλο του καθένα στην τοπική κοινωνία, επιβάλλεται ο τοπικός συριζα να γνωρίζει:


1.Η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, είναι γερά θεμελιωμένη στην Ελλάδα του 2020 και εξασφαλίζει σε όλους τους πολίτες τα Συνταγματικά τους Δικαιώματα και ιδιαίτερα την ελευθερία της έκφρασης.

2.Κανένας νουνεχής πολίτης δεν ξεχνά ότι ο σύριζα, ως κυβέρνηση, δημιούργησε το πρόβλημα, διαφημίζοντας την Ελλάδα σαν ξέφραγο αμπέλι και αλάνα των παιχνιδιών του Ερντογάν και των τούρκων δουλεμπόρων.

3.Κανένας πολίτης δεν ξεχνά ότι με πόση ευκολία ο συριζα, χαρακτηρίζει την διαφορετική άποψη επί του θέματος, ρατσιστική και ξενοφοβική και την αγάπη προς την πατρίδα, ακροδεξιό εθνικισμό, νοσταλγώντας προφανώς την διεθνιστική δημοκρατία του μεγάλου πατερούλη (ως γνήσια ιδεολογικά εγγόνια του).

4.Κανένας πολίτης δεν ξεχνά ότι ο συριζα ως κυβέρνηση, δεν κατάφερε «να βάλει μία πέτρα απάνω στην άλλη», στην τοπική οικονομία και κοινωνία και έχει το θράσος να μας ζητάει και τα ρέστα.

5.Κανένας πολίτης δεν ξεχνάει, την καταστροφική φοροεπιδρομή της κυβέρνησης του συριζα και τον ευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

6.Κανένας πολίτης δεν ξεχνάει, το όργιο ρουσφετιού και του βολέματος των ημετέρων και την διάλυση του κράτους σε όλα τα επίπεδα.

7.Κανένας πολίτης δεν ξεχνάει τον εκφοβισμό της κοινωνίας από τους ρουβίκονες, μπαχαλάκιδες και λοιπούς αστέρες της άκρας αριστεράς και άκρας δεξιάς, την ανεξέλεγκτη δράση κάθε λογής τρομοκρατών και λωποδυτών, με την ανοχή της κυβέρνησης του συριζα.

8.Κανένας πολίτης δεν ξεχνά την αλαζονεία και τις «ψευτομαγκιές» των στελεχών του συριζα, σε βάρος κάθε διαφωνούντα με τις θέσεις του.

9.Πρέπει να το αντιληφθούν επιτέλους στο συριζα, ότι η κοινωνία τους έχει ξεπεράσει και αποτελούν θλιβερή μειοψηφία και κατά δική τους ομολογία την αριστερά του τίποτα.

Κλείνοντας, τους πληροφορώ, ότι δεν «δίνω δεκάρα τσακιστή», για τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς που προσπαθεί να μου αποδώσει


O τοπικός σύριζα, δηλώνοντας για άλλη μια φορά, η πορεία του καθένα μας, καταγράφεται συνεχώς και κρίνεται από τον ποιό δίκαιο κριτή, τον υπέροχο και περήφανο λαό της Ευρυτανίας μας.