Σάββατο 9 Μαΐου 2020

AGRAFA NEWS- Ο αριθμός αντισηπτικών ανά Δήμο και Σχολείο- Αναλυτικός Πίνακας του Υπ.Παιδείας


 Με Απόφαση της Υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων, Ν.Κεραμέως,κατανέμονται αντισηπτικά“για την κάλυψη των αναγκών δημόσιων εκπαιδευτικών δομών της επικράτειας, στο πλαίσιο υιοθέτησης των προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης του κορωναϊού (COVID-19)”.
Στον Πίνακα της Υπουργικής Απόφασης αποτυπώνεται η κατανομή των αντισηπτικών ανά Δήμο και δημόσια εκπαιδευτική δομή.
Η παράδοση θα πραγματοποιηθεί απ’ ευθείας από τον Ανάδοχο ή τον αντιπρόσωπό του στους Δήμους, με βάση τη συγκεκριμένη Απόφαση.
Η παραλαβή γίνεται από τριμελή Επιτροπή που αποτελείται από Υπαλλήλους του Δήμου, με μέριμνα του οποίου τα προμηθευόμενα είδη παραδίδονται στη συνέχεια αμελλητί στις εκπαιδευτικές δομές, σύμφωνα με τον Πίνακα της Απόφασης.
Για την παραλαβή τόσο από τον Δήμο, όσο και από την εκπαιδευτική δομή συντάσσεται σχετικό πρωτόκολλο.  Στην Απόφαση επισυνάπτονται σχετικά Υποδείγματα, καθώς και Υπόδειγμα Απόφασης συγκρότησης Επιτροπής παραλαβής από τον Δήμο.
Κατά την παράδοση στην εκπαιδευτική δομή το πρωτόκολλο υπογράφεται από τον Διευθυντή ή Υποδιευθυντή της και τον εντεταλμένο για την παράδοση Υπάλληλο του Δήμου. Τα σχετικά πρωτόκολλα συντάσσονται εις διπλούν, το ένα εκ των οποίων αποστέλλεται αμελλητί στο Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων και το δεύτερο φυλάσσεται στο αρχείο του Δήμου ή της εκπαιδευτικής δομής κατά περίπτωση. Για την περίπτωση της παράδοσης στην εκπαιδευτική δομή, ο υπάλληλος του Δήμου λαμβάνει ακριβές αντίγραφο από τον Διευθυντή ή Υποδιευθυντή της.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την Υπουργική Απόφαση, μαζί με τα Υποδείγματα και τον Πίνακα που παρουσιάζει τον αριθμό αντισηπτικών ανά Δήμο και σχολείοΕΔΩ    
https://www.airetos.gr