Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

AGRAFA NEWS -ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΣΕ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 18 ΜΑΙΟΥ 2020


Την Τετάρτη 13 Μαϊου 2020, στα τοπικά έντυπα μέσα ενημέρωσης (ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ φύλλο 901 σελ.9 και ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ φύλλο 903 σελ.16), δημοσιεύτηκε ανακοίνωση ανώνυμη, με την υπογραφή ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ευρυτανίας, με τίτλο «Επισημάνσεις».
Στην ουσία, ο τοπικός σύριζα, αφού με την πολιτική του δεν κατάφερε να καταστήσει «πολιτικούς συνενόχους»
την κοινωνία της Ευρυτανίας με την έλευση και διαμονή 318 λαθρομεταναστών σε ξενοδοχεία στο Καρπενήσι.
Αφού δεν ψέλλισε  κουβέντα για την πολιτική της Κυβέρνησης του σύριζα, που κατέστησε την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι και αλάνα των παιχνιδιών του Ερντογάν και των τούρκων δουλεμπόρων.
Αφού διαπίστωσε, μετά τα τελευταία γεγονότα στον Έβρο και στο Αιγαίο με την αποτελεσματική αποτροπή των παράνομων εισβολέων από την σημερινή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και την φύλαξη των συνόρων της χώρας.
Αφού αποκαλύπτεται σταδιακά ο ύποπτος ρόλος των κάθε λογής M.K.O. με περίεργα μέλη και «μισθούς Πρωθυπουργού», αλλά και οι ύποπτες οικονομικές συναλλαγές.  
Αφού η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών κατάλαβε τον πραγματικό τους ρόλο στην κοινωνία.
Επανέρχονται, με ένα κείμενο λίβελο, χωρίς ειρμό, μπλέκοντας  «τον φάντη με το ρετσινόλαδο», ψελλίζουν διάφορες πολιτικές ανοησίες και στην ουσία μου επιτίθενται προσωπικά, με άθλιους χαρακτηρισμούς, που προδίδουν τους εμπνευστές του, οι οποίοι βρίσκονται σε πολιτική τρικυμία.
Νομίζουν ότι με αυτή την τακτική τους, θα κάμψουν τις αντοχές μου και θα σταματήσω να αποκαλύπτω στους συμπολίτες μου,
το υποκριτικό τους πρόσωπο και την μηδενική προσφορά τους στον τόπο.
Τους πληροφορώ για μία ακόμη φορά ότι τους χαρακτηρισμούς που μου αποδίδουν τους έχω «γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων μου» και δεν θα σταματήσω να μάχομαι για την αλήθεια και την πρόοδο του τόπου μας, πιστός στην εντολή των Ευρυτάνων συμπολιτών μου, στον όρκο μου, στο Σύνταγμα και τους Νόμους της Πατρίδας μας.
Είμαι φανατικός οπαδός της Ελεύθερης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας μας και των Συνταγματικών δικαιωμάτων κάθε πολίτη και προκαλώ τους ανώνυμους συντάκτες που με βρίζουν ασύστολα, να «ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ» , γιατί έτσι αποκαλύπτουν τους πραγματικούς σκοπούς τους και επιταχύνουν την πολιτική τους κατάρρευση  στα πραγματικά τους ποσοστά.
Τέλος πρέπει να γνωρίζουν ότι, η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της Ευρυτανίας και όχι μόνον, δεν ξεχνά τι σημαίνει αριστερά του σύριζα, η καθ’ ομολογία των ιδίων,  αριστερά του τίποτα.


Ο Βουλευτής Ευρυτανίας
Κώστας Κοντογεώργος