Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

AGRAFA NEWS Τον Διοικητή του Γ.Ν. Άμφισσας επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Κώστας Μπακομήτρος




Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη
 Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας
                                                                            
Λαμία, 10 Μαρτίου 2020

Τον Διοικητή του Γ.Ν. Άμφισσας επισκέφθηκε
 ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας
και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Κώστας Μπακομήτρος

Συνεχίζονται οι ενημερωτικές συναντήσεις που πραγματοποιεί ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Κώστας Μπακομήτρος με τις Διοικήσεις των Γενικών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ).

Τη Δευτέρα,  9 Μαρτίου 2020, κ. Μπακομήτρος επισκέφθηκε αρχικά τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φωκίδας κ. Γιώργο Δελμούζο και ενημερώθηκε για την ετοιμότητα της Π.Ε. Φωκίδας από την Διευθύντρια της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Σοφία Αθανασοπουλου. Ακολούθως, συναντήθηκε με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας κ. Χαρίλαο Γεωργίου, παρουσία εκπροσώπων από το επιστημονικό προσωπικό του Νοσοκομείου.

Στόχος των συναντήσεων είναι η επικαιροποίηση των ενεργειών πρόληψης και αντιμετώπισης πιθανών κρουσμάτων κορωνοϊού (COVID-19) στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σε συνέχεια της σχετικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στη Λαμία υπό τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό και τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτη Σερέτη. Επιπλέον, τίθενται και θέματα Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας καθώς ζητήματα από μέρους των Διοικήσεων των Νοσοκομείων.

Θυμίζουμε ότι το τηλέφωνο επικοινωνίας τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας για τη λήψη σχετικών οδηγιών είναι 210-5212054, ενώ Νοσοκομείο αναφοράς, σε περίπτωση εμφάνισης θετικού δείγματος στην 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας, είναι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς διαθέτει δέκα θαλάμους «αρνητικής πίεσης».