Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

AGRAFA NEWS Στο Καρπενήσι ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Κώστας Μπακομήτρος


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη
 Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας
                                                                            
Λαμία, 12 Μαρτίου 2020

Στο Καρπενήσι  ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας
και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Κώστας Μπακομήτρος

Με την επίσκεψή του στο Καρπενήσι, συνεχίζει τις ενημερωτικές συναντήσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Κώστας Μπακομήτρος.

Την Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020, κ. Μπακομήτρος επισκέφθηκε αρχικά την Π.Ε. Ευρυτανίας, όπου είχε συνάντηση με την κ. Κατερίνα Καλαντζή, Εντεταλμένη Σύμβουλο για θέματα Ορεινής και Δασικής πολιτικής. Παρούσες ήταν και οι υπεύθυνες της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και ενημερώθηκε για την ετοιμότητα της Π.Ε.  Ευρυτανίας.

Ακολούθως, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Γεν. Νοσοκομείου Καρπενησίου κ. Δημήτρη Καρατζίκη.

Η επίσκεψη του κ. Μπακομήτρου στην Π.Ε. Ευρυτανίας ολοκληρώθηκε με την προγραμματισμένη συνάντηση που είχε στη Λαμία, με τον Αντιπρόεδρο - Αναπληρωτή Διοικητή του Γεν. Νοσοκομείου κ. Ανδρέα Κολοκυθά.

Στόχος των συναντήσεων είναι η επικαιροποίηση των ενεργειών πρόληψης και αντιμετώπισης πιθανών κρουσμάτων κορωνοϊού (COVID-19) στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σε συνέχεια της σχετικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στη Λαμία υπό τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό και τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτη Σερέτη. Επιπλέον, τίθενται και θέματα Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας καθώς ζητήματα από μέρους των Διοικήσεων των Νοσοκομείων.

Θυμίζουμε ότι το τηλέφωνο επικοινωνίας τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας για τη λήψη σχετικών οδηγιών είναι 210-5212054, ενώ Νοσοκομείο αναφοράς, σε περίπτωση εμφάνισης θετικού δείγματος στην 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας, είναι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς διαθέτει δέκα θαλάμους «αρνητικής πίεσης».