Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

AGRAFA NEWS








Αποτέλεσμα εικόνας για ΖΑΧ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ – ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ>>                                ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ                   13-02-2020

 

 Αποτέλεσμα εικόνας για ΖΑΧ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ – ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ>>

 

2ος  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ <<ΖΑΧ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ – ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ>>


 

Η Αδελφότητα Γρανιτσιωτών Ευρυτανίας με ευχαρίστηση ανακοινώνει ότι η υποβολή των έργων για τον 2ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Μαθητικό Διαγωνισμό <<ΖΑΧ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ>> για τους μαθητές της δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης άρχισε στις 31 Ιανουαρίου και λήγει στις 3 Μαρτίου 2020.

Οι μαθητές γυμνασίου μπορούν να συμμετάσχουν(πάντα με ένα έργο) με Παραμύθι, με ποίημα (μέχρι 30 στίχους), με διήγημα (μέχρι 4 σελίδες) και με δοκίμιο. Οι μαθητές Λυκείου-ΕΠΑΛ μπορούν να συμμετάσχουν (πάντα με ένα έργο) με ποίημα (μέχρι 30 στίχους), με διήγημα (μέχρι 6 σελίδες) και με δοκίμιο.

Τα έργα θα αξιολογηθούν από ομάδα εκπαιδευτικών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π.Ε. και Δ.Ε. Στερεάς Ελλάδας και οι πρωτεύσαντες (επτά συνολικά) θα βραβευτούν κατά τη διάρκεια πολιτιστικής εκδήλωσης που θα διοργανωθεί από την Αδελφότητα το καλοκαίρι του 2020 στη Γρανίτσα Ευρυτανίας.

Οι μαθητές που θα βραβευθούν μαζί με ένα συνοδό θα φιλοξενηθούν με έξοδα της Αδελφότητας στη Γρανίτσα για δύο ημέρες.

Η ακριβής ημερομηνία βράβευσης θα καθοριστεί μετά από συνεννόηση με τους μαθητές οι οποίοι και θα ειδοποιηθούν εγκαίρως.

Παρακαλούμε τους διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων όπως μεριμνήσουν για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή μαθητών στο διαγωνισμό και την αποστολή των έργων μέχρι 3 Μαρτίου 2020 (σφραγίδα ΕΛΤΑ) στα Γραφεία της Αδελφότητας Π.Π. Γερμανού 136 Τ.Κ. 16233 Βύρωνας. Περισσότερες πληροφορίες στον Πρόεδρο της Αδελφότητας κ. Κων. Γούλα τηλ. 6977678688.