Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

AGRAFA NEWS Θέμα: «Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ευρυτάνων Αχαΐας»

Αποτέλεσμα εικόνας για πιτα 2020

 Αγαπητοί συμπατριώτες Ευρυτάνες και φίλοι του Συλλόγου μας,
 σας αποστέλλουμε τις θερμές εόρτιες ευχές μας, τα Χρόνια Πολλά & Ευφρόσυνα, και ευχόμαστε Καλή Χρονιά! «Εὔφορον πᾶσι τό νέο ἔτος», με υγεία και ευημερία, όνειρα και μηνύματα αλτρουισμού, δημιουργικότητα και προκοπή!
Έχουμε τη χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσουμε στην ετήσια, εορταστική, πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του συλλόγου μας την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020, ώρα 18.00, στο «Μέγαρο Λόγου & Τέχνης» (Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Α 17, στην Πάτρα).
Κατά την εκδήλωση, θα ακούσουμε κάλαντα, θα προβληθεί οπτικοακουστικό υλικό για την Ευρυτανία, και θα πραγματοποιηθεί βράβευση αριστούχων μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου & νεοεισαχθέντων φοιτητών σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ που οι γονείς τους είναι μέλη του Συλλόγου μας. Καλούνται, λοιπόν, για τον λόγο αυτό τα μέλη του Συλλόγου που έχουν παιδί που αρίστευσε στο Γυμνάσιο ή το Λύκειο κατά το σχολικό έτος 2018-2019, εισήχθη σε κάποιο ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ ή ξεχώρισε σε κάποια άλλη δραστηριότητα να τηλεφωνήσουν ως τις 08.01.2020 στα τηλέφωνα στο κάτω μέρος της επιστολής, ώστε να δρομολογηθούν έγκαιρα οι βραβεύσεις.
Ενθαρρύνουμε η παρουσία όλων των μελών με τις οικογένειές τους να είναι αθρόα, θερμή και εορταστική! Καλή αντάμωση! Καλή χρονιά!
Με τιμή,
για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η πρόεδρος
Η γραμματέας
  Κατερίνα Τσιούμα
     Νανά Κορέντζελου