Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

AGRAFA NEWS Με ενιαίο ψηφοδέλτιο και χωρίς επικεφαλής, η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της ΚΕΔΕ


25/9/2019
Σε σύσκεψη παρουσία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Στεργίου, του Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Σπύρου Σταθούλη και των δημάρχων Λάζαρου Κυρίζογλου και Δημήτρη Παπαστεργίου που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την προεδρία της ΚΕΔΕ, οριστικοποιήθηκε η κάθοδος της γαλάζιας παράταξης στις εκλογές της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος με ενιαίο ψηφοδέλτιο.
Δόθηκε έτσι τέλος στο διχασμό που είχε προκληθεί με δύο υποψηφιότητες από το χώρο της ΝΔ, καθώς ουδείς από τα δύο αυτοδιοικητικά στελέχη έκανε πίσω. Σημειωτέον ότι η πρόταση αυτή είχε τεθεί και το προηγούμενο διάστημα αλλά είχε απορριφθεί από τους ενδιαφερόμενους.
Ανοιχτό είναι το εάν θα είναι κάποιος από τους δύο επικεφαλής, αλλά σε κάθε περίπτωση δε θα υπάρξει αντάρτικο ή δύο ψηφοδέλτια από το χώρο της ΝΔ στην ΚΕΔΕ και αυτό ήταν που ήθελε το Μοσχάτο.
 
“Η ΝΔ δίνει ιδιαίτερη σημασία στην εκλογή των οργάνων της αυτοδιοίκησης σε Περιφερειακό και Εθνικό επίπεδο δεδομένου οτι ο θεσμός αποτελεί σημαντικό πυλώνα για την αποτελεσματική διοίκηση του κράτους και την παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες”, ανέφεραν από το κυβερνών κόμμα.http://www.airetos.gr