Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

AGRAFA NEWS Ντόρα Μπακογιάννη: Εντολή του Κυριάκου. Η ΝΔ δεν στηρίζει κανέναν υποψήφιο Δήμαρχο σε όλη την Ελλάδα!


Η δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη στο “Ράδιο Κρήτη” που βάζει «φωτιές».
 «Η εντολή του Κυριάκου για όλη την Ελλάδα είναι μία «δεν επιλέγουμε, δεν παρεμβαίνουμε στους Δήμους».
Η ΝΔ δεν στηρίζει κανέναν υποψήφιο δήμαρχο, φεύγει από τη λογική των χρισμάτων στους δήμους και αφήνει τους πολίτες να αποφασίσουν, οι οποίοι έχουν άποψη για την καθημερινότητά τους και μπορούν να αποφασίσουν».
Η θέση αυτή που εξέφρασε η κα Μπακογιάννη βάζει «φωτιά» στην προεκλογική περίοδο, ειδικά για την Πάτρα, όπου ο Νίκος Παπαδηματος προσπαθεί να πείσει τους Πατρινούς νεοδημοκράτες, ότι δήθεν το κόμμα παρέχει στήριξη στο πρόσωπο του.
Για άλλη μια φορά το αφήγημα Παπαδηματου και Μαζαρακη καταρρέει σαν χάρτινος πύργος, αποδεικνύοντας την πολιτική μεθόδευση που έχει στηθεί από τα γνωστά πολιτικά γραφεία της Πάτρας, για να αναχαιτιστεί η συνείδηση της γαλάζιας παράταξης, που δεν είναι άλλος από τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων Νίκο Νικολόπουλο.
Όμως οι δημοσκοπήσεις, αλλά και το διαδικτυακό στοίχημα καταδεικνύουν, ότι ο Νικολόπουλος περνάει με διαφορά από τον τρίτο και σε απόσταση αναπνοής από τον Πελετιδη στον δεύτερο γύρο, ενώ ο Παπαδηματος καθηλώνεται σε μονοψήφιο ποσοστό.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ “ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ”https://soundcloud.com/ekriti-portal/1okwocgabmtrhttp://www.dexia.grhttp://www.dexia.gr