Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

AGRAFA NEWS Μητσοτάκης Από Καρπενήσι:Να Προσεγγίσουμε Και Όσους Αισθάνονται Προδομένοι


Μητσοτάκης: Να Προσεγγίσουμε Και Όσους Αισθάνονται Προδομένοι - Εγώ Δεν Είμαι Αλέξης Τσίπρας

Μητσοτάκης: Να προσεγγίσουμε και όσους αισθάνονται προδομένοι - Εγώ δεν είμαι Αλέξης Τσίπρας
«Η Νέα Δημοκρατία έχει συνολικό σχέδιο για την ορεινή Ελλάδα», σημείωσε από το Καρπενήσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο σύντομο χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της νομαρχιακής επιτροπής της ΝΔ.
Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην απόφαση του κόμματός του για παροχή κινήτρων για επενδύσεις στους ορεινούς νομούς, μεταξύ των οποίων και η Ευρυτανία.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι την μονοεδρική της Ευρυτανίας θα την πάρει Νέα Δημοκρατία, ζητώντας συγχρόνως από τους πολίτες να μην εφησυχάζουν και να δώσουν τη μάχη πόρτα πόρτα.
Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε πως «η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη παράταξη που έχει πραγματικό σχέδιο για τη χώρα» και πως «θα μειωθούν οι φόροι και εισφορές και θα δημιουργηθούν νέες δουλειές», ενώ ζήτησε από τα στελέχη της ΝΔ «να μην εφησυχάζουν με τα γκάλοπ» και να προσεγγίσουν όλους τους πολίτες «ακόμη και αυτούς που απογοητεύτηκαν και αισθάνονται προδομένοι».
«Είναι αυτοί που λένε όλοι το ίδιο είστε και ότι εσείς έχετε δεσμεύσεις απέναντι στους ξένους», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως η απάντηση είναι «όχι, δεν είμαστε το ίδιο».
«Εγώ δεν είμαι Αλέξης Τσίπρας», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην οδική σύνδεση της Ευρυτανίας λέγοντας ότι «πολιτική μας απόφαση είναι και πολιτική μας δέσμευση ότι θα ολοκληρωθεί ο δρόμος από τη Λαμία για το Καρπενήσι».
cnn.gr