Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

AGRAFA NEWS Πλήρης αποκατάσταση του δρόμου Αλίαρτος – Άγιος Δημήτριος στη Βοιωτία Κώστας Μπακογιάννης: Ακούσαμε τους ανθρώπους της Βοιωτίας

 
ΚΩΠΑΪΔΑ.jpg
 
 
Ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης υπέγραψε σήμερα τη σύμβαση για την ανακατασκευή του οδικού άξονα Αλίαρτος – Άγιος Δημήτριος, εντός του Κωπαϊδικού Πεδίου στη Βοιωτία.
Πρόκειται για ένα έργο κομβικής σημασίας, προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και το οποίο ουσιαστικά συνδέει δυο Δήμους, τον Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, με τον Δήμου Ορχομενού, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη μετακίνηση των αγροτών, αλλά και τη μεταφορά των εμπορευμάτων που πλέον αποκτούν ευκολότερη πρόσβαση στην εθνική οδό. 
Ο κ. Μπακογιάννης, μετά την υπογραφή της σύμβασης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η Κωπαΐδα έχει πολλές δυνατότητες κι εμείς έχουμε αποφασίσει να επενδύσουμε σε αυτές. Με έργα υποδομών. Με έργα ουσίας. Αυτός ο δρόμος ουσιαστικά αναμορφώνει όλη την εικόνα της. Ακούσαμε τους ανθρώπους της που μετακινούνται καθημερινά και αυτή τη στιγμή υποβάλλονται σε μια απίστευτη ταλαιπωρία και απαντήσαμε με πράξεις. Οι υπηρεσίες μας στη Βοιωτία και η Αντιπεριφερειάρχης μας, η Φανή Παπαθωμά κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να προχωρήσουμε στην πλήρη αποκατάσταση του».