Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

AGRAFA NEWS ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ για τους συμμετέχοντες των Πανελληνίων εξετάσεων


Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των βάσεων των Σχολών, έτσι όπως διαμορφώθηκαν κατόπιν της φετινής Πανελλήνιας σχολικής διαγωνιστικής διαδικασίας, νιώθω άλλη μια χρονιά ιδιαίτερα υπερήφανος για τους επιτυχόντες μαθητές των σχολικών μονάδων του Δήμου μας.

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους φοιτητές μας, για τους οποίους ένας κύκλος κοπιώδης και γεμάτος αγωνία έκλεισε, αλλά ένας νέος γεμάτος εμπειρίες – γνώση και επιτυχίες μόλις άρχισε.  Το νέο και σπουδαίο κεφάλαιο που ανοίγεται μπροστά σας, η φοιτητική σας ζωή, εύχομαι για τον καθένα σας να αποδειχθεί μεγαλύτερη των προσδοκιών σας και το γνωστικό αντικείμενο που επιλέξατε να ικανοποιεί τους στόχους ζωής που έχετε θέσει.

Επιπλέον,  δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ και σε όσους δεν κατάφεραν να περάσουν σε κάποια σχολή, και να τους πω ότι όταν χάνεται μια μάχη δεν χάνεται και ο πόλεμος. Στη ζωή υπάρχουν ευκαιρίες για όλους αρκεί να έχετε στόχο, θέληση, αφοσίωση και κατάρτιση για όποιο αντικείμενο εργασίας επιλέξετε.

Θα ήθελα να συγχαρώ επίσης τις οικογένειες και τους καθηγητές όλων των συμμετεχόντων, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, γιατί είμαι βέβαιος ότι στάθηκαν στυλοβάτες καθ’ όλη την περίοδο της εξεταστικής προετοιμασίας.