Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

AGRAFA NEWS Κρέντη Δήμος Αγράφων Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ξεχωριστή εκδήλωση του Κατηχητικού μας Σχολείου και του Εργαστηρίου Δημιουργικής Απασχόλησης της Ενορίας μας.Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ξεχωριστή εκδήλωση του Κατηχητικού μας Σχολείου και του Εργαστηρίου Δημιουργικής Απασχόλησης της Ενορίας μας, την Κυριακή 20 Αυγούστου 2017. Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Αγράφων, υποστηρίχτηκε από το κατάστημα Vodafon Καρπενησίου, με βασικό συνδιοργανωτή τον Σύλλογο Νέων Κρέντης.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που έλαβε χώρα στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία της Κρέντης, έγινε η αναπαράσταση του ξεφλουδίσματος καλαμποκιού, παρουσιάστηκαν τα χορευτικά τμήματα των ενηλίκων και των μικρών παιδιών του Κατηχητικού, που έκλεψαν την παράσταση, εκθέσεις Αγιογραφίας και ξυλογλυπτικής και χωρατά από το συγχωριανό μας Θεόφιλο Μάκκα, που ζει στην Αμερική. Τιμήθηκαν η ιατρός κ. Αντωνία Τσίνα, ο Καθηγητής Φιλοσοφίας κ. Ανδρέας Καμπιζιώνης, η πρόεδρος των Ευρυτάνων Αμερικής «Το Βελούχι» κ. Ελευθερία Νικοπούλου και ο ραδιοφωνικός παραγωγός κ. Δημήτρης Πέγκας και το Ράδιο Βούλπη, για την προσφορά τους.
Επίσης απονεμήθηκαν και οι πρόοδοι των μαθητών του παραρτήματος της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μ. Καρπενησίου, που λειτουργεί στην Ενορία μας.
Ακολούθησε τράπεζα αγάπης για όλους και γλέντι λεβέντικο με ζωντανή παραδοσιακή δημοτική ορχήστρα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Θεόδωρος Μπαμπαλής, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ. Άρης Τασιός, οι Αντιδήμαρχοι Αγράφων Λεωνίδας Τελώνης, Γρηγόρης Παπαθανάσης, Τσιάμης Θεόδωρος, η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βάσω Φεγγούλη, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής, ομογενείς από την Αμερική και την Αυστραλία και πλήθος κόσμου που όπως είπαμε γέμισαν την κεντρική πλατεία Κρέντης.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδιοργανωτές της γιορτής μας και φυσικά σε όλους εκείνους που συμμετείχαν με όλες τους τις δυνάμεις (ΨΗΣΙΜΟ ΑΡΝΙΩΝ, ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ, ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΝΙΕΣ) έτσι ώστε η εκδήλωση να στεφθεί με επιτυχία. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ