Κυριακή 7 Μαΐου 2017

AGRAFA NEWS Επιμνημόσυνη Δέηση από την Π.Ο.Σ.Σ. και Κατάθεση Στέφανων στον Χώρο που Σκοτώθηκε ο Σαρακατσάνος Αρχιστράτηγος του 1821 Γεώργιος Καραϊσκάκης


Επιμνημόσυνη Δέηση από την  Π.Ο.Σ.Σ. και Κατάθεση Στέφανων στον Χώρο που Σκοτώθηκε ο Σαρακατσάνος Αρχιστράτηγος του 1821  Γεώργιος Καραϊσκάκης
Με την ευκαιρία της εκδήλωσης της παρουσίασης του βιβλίου: «ΟΙ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ» στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών.
Στις 29/04/2017 και ώρα 11:00 π.μ., στο Παλαιό Φάληρο, από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων και τον σύλλογο Σαρακατσαναίων Αττικής και Πειραιά, τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του πρωτοπαλίκαρου του Κατσαντώνη και μετέπειτα αρχιστράτηγο της επανάστασης του 1821, Σαρακατσάνο, Γεώργιο Καραϊσκάκη.
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον πρόεδρο της Π.Ο.Σ.Σ., κύριο Μουτσιάνα Ν. Γεώργιο και από την πρόεδρο του συλλόγου Σαρακατσαναίων Αττικής και Πειραιά κυρία Βούλα Πάνου.
Η Ομοσπονδία μας, πάντα θυμάται και τιμά τους ήρωες μας, συμβάλλοντας στην συνέχιση, των ηθών και των εθίμων του τόπου μας, θυμίζοντας σε όλους ότι η συνέχιση της ιστορίας μας είναι δική μας υπόθεση.
Η αναδρομή στο παρελθόν και η προβολή του, πρέπει να γίνει προσωπική μας υπόθεση. Να αγωνιζόμαστε και να στηρίζουμε την ιστορία μας, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και πονηροί!!!