Κυριακή 9 Απριλίου 2017

AGRAFA NEWS Κάποιοι έλεγαν το Κ.Υ.Δ.Φ. κλείνει, τελικά όχι μόνο δε κλείνει αλλά ο νέος διοικητής του Γ.Ν. Καρπενησίου, ο Σταύρος Κουταλιανός εφαρμόζει ένα προγραμμα αναβάθμισης των υπηρεσιών του Κέντρου Υγείας Δυτικής Φραγκίστας το οποίο και θα επεκταθεί.

Κάποιοι έλεγαν το Κ.Υ.Δ.Φ. κλείνει, τελικά όχι μόνο δε κλείνει αλλά ο νέος διοικητής του Γ.Ν. Καρπενησίου, ο Σταύρος Κουταλιανός εφαρμόζει ένα προγραμμα αναβάθμισης των υπηρεσιών του Κέντρου Υγείας Δυτικής Φραγκίστας το οποίο και θα επεκταθεί.
Το Κ.Υ.Δ.Φ. πλέον εφημερεύει όλο το μήνα, πάγιο αίτημα των πολιτών της δυτικής Φραγκίστας και όλων των χωριών της δυτικής Ευρυτανίας !
Στο πλαίσιο της αναβάθμισης αυτής την Τετάρτη το πρωί 5 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη των ιατρών του Νοσοκομείου Καρπενησίου, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών του δήμου Αγράφων.
Οι ειδικότητες των ιατρών που εξέτασαν κατοίκους των Αγράφων ήταν Νεφρολόγος-Αναισθησιολόγος-Οφθαλμίατρος-Ουρολόγος-Γυναικολόγος-Μάια για διενέργεια pap test .
Οι επισκέψεις των ιατρών θα γίνονται μία φορά το μήνα και όσοι επιθυμούν να εξεταστούν από τις αναφερόμενες ειδικότητες θα πρέπει να κλείνουν ραντεβού στο τηλ. 22373 51000 του Κέντρου Υγείας Δυτικής Φραγκίστας.
Αξιοσημείωτη ήταν και η θερμή υποδοχή του Δημάρχου Αγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής ο οποίος και προσέφερε ένα πλούσιο γεύμα αναδεικνύοντας την φιλοξενία που διέπει όλους τους Αγραφιωτες!
Συνεχίζουμεhttps://www.facebook.com/BAKOLASCONSTANTINOS?fref=ts