Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΧΡΥΣΑΦΟΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ 74000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΖΙΠ 4Χ4



Τέσσερα ολοκαίνουργα τζίπ 4χ4, αξίας 74.400 ευρώ, κι αυτά από τα Τακτικά έσοδα του Δήμου Αγράφων, εγκρίθηκαν με κατεπείγουσες διαδικασίες στην 28η έκτακτη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής στις 18.11.16……………;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
E…λοιπόν…… η εγώ κατάγομαι από τον πιο πλούσιο Δήμο της Ελλάδας και δεν το είχα καταλάβει η μάλλον δεν στερείται στοιχειωδών καθημερινών αναγκών προκειμένου να προβεί στην επίλυσή τους !!!!!!!!!!!!!!! και προβαίνει στην αγορά τζίπ 4χ4, αξίας 74.400 ευρώ !!!!!!!
Ρίχνοντας μια ματιά στα τεκταινόμενα στο δήμο Αγράφων ,επισημαίνει κανείς ότι υπάρχει πρώτα απ’ όλα μια στασιμότητα κάθε παρεμβατικού έργου στον δήμο.
Τα περισσότερα έργα έχουν ως πηγές χρηματοδότησης τα ανταποδοτικά, την ΣΑΤΑ, τα τακτικά έσοδα κ.λ.π
Πιστεύω ότι το ποσό που θα δαπανηθεί για την αγορά των τεσσάρων τζίπ, θα μπορούσε να αποδοθεί στην αναβάθμιση διαφόρων κτιριακών υποδομών αποκατάσταση ζημιών και επισκευών των Σχολείων της περιοχής, κατασκευή και συντήρηση Παιδικών χαρών ,επισκευές δικτύων ηλεκτροφωτισμού των δημοτικών διαμερισμάτων, αναπλάσεις και κάθε λογής επεμβάσεις που αφορούν πλατείες, δρόμους, κτίρια και ασφαλτοστρώσεις.
Εξάλλου ο προορισμός της Δημοτικής αρχής είναι να κάνει καλύτερη την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των δημοτών……
Επίσης, δεν βλέπω στο Δήμο μας έργα αυτεπιστασίας, γεγονός που στερεί το Δήμο από ποιοτικά έργα, τα οποία –εκτός όλων των άλλων- στερούν και θέσεις εργασίας στη σημερινή δύσκολη κοινωνική συγκυρία που η ανεργία καλπάζει, και θα ‘’έδινε ‘’και κάποια μεροκάματα στους νέους των χωριών μας !!!
Επειδή συνήθως δεν μου αρέσει να κάνω κριτική από την καρέκλα αλλά μιλάω για στοιχειώδη πράγματα που θα άγγιζαν τον κάθε συνδημότη μας…και ζητώ συγνώμη αν πονάνε αυτά που γράφω ,αλλά αυτή είναι η αλήθεια !!!!!!!