Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΕΝΩΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ    ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ   ΝΕΑΣ  ΙΩΝΙΑΣ


Περισσός Ιούνιος  2016


Καλοκαίρι μύρισε...
..... παραμύθι κύλησε.....

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας ανακοινώνει την Παραδοσιακή Βραδιά που έχει καταξιωθεί στη συνείδηση μελών και φίλων με την ευκαιρία της λήξης του «Συλλογικού Έτους», την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 και ώρα 8:30 στο χώρο των 3ου Γυμνασίου και 6ου Λυκείου στον Περισσό (Μακελαράκη και Σαλαμίνος).
Γενικός θεματικός τίτλος είναι:
Καλοκαίρι μύρισε...
..... παραμύθι κύλησε.....

Φέτος τα Τμήματά μας θα παρουσιάσουν ένα  παραμύθι από τη λαϊκή μας Παράδοση, εμπνευσμένο από τις Παραλογές με τη συνδρομή της Παραδοσιακής Ορχήστρας του κ.Παναγιώτη Σδούκου.
Τη γενική καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης έχει ο κ. Ανδρέας Ατζάμπος.
Θα ακολουθήσει Γλέντι με τους καταξιωμένους μουσικούς μας.
Καλούμε κάθε φίλη και φίλο, κάθε μέλος, κάθε συμπολίτισσα και συμπολίτη, κάθε συμπατριώτισσα και συμπατριώτη να συμμετάσχει στο γλέντι!!!
Η είσοδος είναι ελεύθερη!!
Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να είναι κοντά μας, ας μη διστάσουν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6979047801, ή στο Email: enosiroumeliotonionias@yahoo.gr ή Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας.Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσής μας:

                              
Τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα                 Τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα                     Δημοτικό Ραδιόφωνο Ηρακλείου   www.ionianet.gr                                     www.zonews.gr                                                 Αττικής 940FM