Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Παρεμβαση σε Εισαγγελέα.Χωρίς ΕΣΥ η Δυτική Ευρυτανία>>, απέστειλε η Αδελφότητα Γρανιτσιωτών στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας όπου αναδεικνύει τα προβλήματα του χώρου της Υγείας στη Δυτική Ευρυτανία.


logo_sylogou

                                            

                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Επιστολή με θέμα <<Χωρίς ΕΣΥ η Δυτική Ευρυτανία>>, απέστειλε η Αδελφότητα Γρανιτσιωτών στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας όπου αναδεικνύει τα προβλήματα του χώρου της Υγείας στη Δυτική Ευρυτανία.

Η επιστολή στάλθηκε την Τετάρτη μετά το Πάσχα και τόνιζε την χαοτική κατάσταση που επικρατεί στη Δυτική Ευρυτανία στον τομέα της υγείας, με αποκορύφωμα τις μέρες των εορτών που πέρα από το Μέγδοβα ποταμό δεν υπήρχε κανένας γιατρός. Η επιστολή δε δόθηκε τότε στη δημοσιότητα γιατί δεν ήθελε να ρίξει λάδι στη φωτιά, μετά τον απροσδόκητο θάνατο συμπολίτη μας στη Βελαώρα. και την δικαιολογημένη οργή των κατοίκων που μάταια αναζητούσαν ένα γιατρό για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Στην επιστολή του, ο Σύλλογος προς τον κ..Εισαγγελέα καταλήγει ως εξής:
Κύριε Εισαγγελεα,
Απευθυνόμαστε σε σας μη έχοντας άλλη επιλογή, και αφού πρώτα ενημερώσαμε επανειλημμένα όλους τους αρμόδιους, ως τελευταίο καταφύγιο για να παρέμβετε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας και αυτό για να προλάβουμε, πριν χαθούν αδίκως ανθρώπινες ζωές και για να σταματήσει η ταλαιπωρία των υπερηλίκων συνανθρώπων μας.

Αθήνα 11.5.2016