Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Καλεί σε διεκδίκηση της πλήρους λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Δυτικής Φραγκίστας

Στη διεκδίκηση της πλήρους λειτουργίας του Κέντρου Υγείας της Δυτικής Φραγκίστας και των Αγροτικών Ιατρείων στελεχωμένα με το απαραίτητο προσωπικό, καλεί το λαό της περιοχής η Λαϊκή Επιτροπή του Δήμου Αγράφων.
Η Λαϊκή Επιτροπή στην ανακοίνωσή της σημειώνει:
«Οι εργαζόμενοι, οι αγρότες, οι συνταξιούχοι, όλοι οι κάτοικοι του Δήμου Αγράφων Ευρυτανίας διαμαρτυρόμαστε για την πλήρη υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Δυτικής Φραγκίστας καθώς και των αγροτικών ιατρείων που έχουν απομείνει στην περιοχή μας. Στην κατάσταση που είναι αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες μας για υγειονομική κάλυψη. Αδυνατούν να καλύψουν τα επείγοντα περιστατικά που δημιουργούνται εκτάκτως και είναι συχνά στην περιοχή μας όπου οι περισσότεροι είναι υπερήλικες.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ακολουθώντας την πεπατημένη των προηγούμενων κυβερνήσεων, και μάλιστα με εξαιρετική επιτυχία, απαξιώνει πλήρως την πρωτοβάθμια υγειονομική φροντίδα.
Επειδή οι αποστάσεις στην περιοχή μας είναι μεγάλες, γίνεται απ' όλους κατανοητό τι σημαίνει ή υποβάθμιση ή το κλείσιμο του ΚΥ στη Φραγκίστα. Δεν θα πρέπει να αρρωστήσει κανείς μας γιατί διαφορετικά θα είναι θέμα τύχης να πάμε στο νοσοκομείο του Καρπενήσιου. Το 2016 καλούμαστε να ζήσουμε χωρίς να έχουμε στοιχειώδη υγειονομική φροντίδα.
Ο δρόμος του αγώνα είναι μονόδρομος και καλούμε τους κατοίκους της περιοχής μας να αντιδράσουμε και να απαιτήσουμε την πλήρη λειτουργία του ΚΥ Φραγκίστας και των Αγροτικών Ιατρείων της περιοχής μας στελεχωμένα με το απαραίτητο προσωπικό».http://www.902.gr