Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Στα «Αγρίμια» την Κυριακή 20 Μαρτίου Ετήσια Χοροεσπερίδα της ΟΕΣ


Περνώντας από τον προγραμματισμό στην πράξη, η Ομοσπονδία Ευρυτανικών Συλλόγων διοργανώνει την ετήσια χοροεσπερίδα της(Κυριακή 20 Μαρτίου (ώρα 1:00 το μεσημέρι στο κέντρο «Αγρίμια» - Λιοσίων 9 & Μάγερ-– Αθήνα).
Καλούμε όλους τους Ευρυτανικούς Συλλόγους και τα μέλη τους, κάθε Ευρυτάνα και φίλους της Ευρυτανίας, να δώσουν το «παρών», στην πρώτη αυτή δραστηριότητα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η ετήσια χοροεσπερίδα της Ο.Ε.Σ., μπορεί και πρέπει να αποτελέσει αφορμή για αντάμωμα των Ευρυτάνων της Αθήνας (και όχι μόνο). Για σύσφιξη σχέσεων, ανταλλαγή απόψεων, καταγραφή προβληματισμών και – φυσικά – για διασκέδαση.

Την Κυριακή 20 Μαρτίου το μεσημέρι, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κέντρο «Αγρίμια», όπου γνωστοί και καταξιωμένοι καλλιτέχνες της παραδοσιακής μουσικής, θα μας κρατήσουν συντροφιά, για να ξεφύγουμε - έστω και πρόσκαιρα - από τις δύσκολες συγκυρίες που επιβάλλουν οι καιροί μας.
Μαζί μας θα είναι και ο Ευρυτάνας (γνωστός με το προσωνύμιο «πρίγκιπας του δημοτικού τραγουδιού») Βασίλης Αγραφιώτης, που αποδέχτηκε ευχαρίστως την πρόσκληση για φιλική συμμετοχή.
Υποσχόμαστε μια όμορφη Ευρυτανική εκδήλωση και περιμένουμε να αποδείξουμε στην πράξη ότι ΟΛΟΙ μαζί, μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα.
Για την Ομοσπονδία Ευρυτανικών Συλλόγων
Ο Πρόεδρος                                       Η Γενική Γραμματέας

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ                ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΚΟΤΙΔΑ