Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ένα συναρπαστικό οδοιπορικό στις κρυφές πτυχές της Στερεάς Ελλάδας μέσα από το Video της καμπάνιας της "Πηγή Ζωής"





Στο κέντρο της Ελλάδας βρίσκεται ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά της χώρας. Αγνή φύση, επιβλητικά βουνά, ζωογόνος ενέργεια, ιστορία και μύθος, συνθέτουν ένα μοναδικό μωσαϊκό αισθήσεων και εμπειριών, ένα δώρο της γης στον ταξιδιώτη.

Καλώς ήρθατε στον άσβεστο πυρήνα της χώρας, στην Στερεά Ελλάδα!

Εδώ ο μυστικισμός των μεγαλόπρεπων Δελφών συναντάει το κομψό Γαλαξίδι και οι αναζωογονητικές παραλίες της Εύβοιας και της Σκύρου συμπαρατάσσονται με τους 300 του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες. Ο Παρνασσός, η Δίρφυ και η οροσειρά των Αγράφων παραχωρούν τη θέση τους στην ένδοξη ιστορία του τόπου. Ενώ χωριά και κωμοπόλεις όπως το Καρπενήσι, στέκουν υπερήφανα για τα διαχρονικά έθιμα τους. Στη χρυσή καρδιά της Ελλάδας, το εκρηκτικό κράμα της γης και των ανθρώπων αποδίδει φόρο τιμής στις ουσιώδεις αρχές της ζωής και σε προσκαλεί σε ένα ταξίδι εσωτερικής αναζωογόνησης.

Η Στερεά Ελλάδα αποκαλύπτεται μέσα από το Video της καμπάνιας "Πηγή Ζωής" και μαγνητίζει τα βλέμματα επιτυγχάνοντας
200.000 views και 1.000.000 reach στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσα λίγες μόνο ημέρες.

Η σύγχρονη κινηματογράφηση για την καμπάνια «Πηγή Ζωής», που σχεδίασε και υλοποιεί η Marketing Greece, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Η καμπάνια συνεχίζεται και τον Φεβρουάριο με στοχευμένη ψηφιακή προώθηση του Video στο YouTube, επιδιώκοντας την περαιτέρω προβολή των προορισμών της περιφέρειας στο διεθνές κοινό.
 



Δείτε τη Στερεά Ελλάδα στο discovergreece.com