Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Επιτυχής η εκδήλωση των Γυναικών Βελαώρας Αγραφων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη καλοκαιρινή εκδήλωση τουΣυλλόγου Γυναικών Βελαώρας που έλαβε χώρα στην αυλή του Ιερού Ναού των Αγίων Αποστόλων.
Η ωραία ομολογουμένως αυτή γιορτή χαρακτηρίστηκε από την μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων του χωριού αλλά και άλλων χωριών και από την θεματολογία της που αφορούσε την αναβίωση εθίμων από την ζωή των κτηνοτρόφων μιας άλλης εποχής.
Μετά τα καθιερωμένα και τους χαιρετισμούς, ακολούθησε γλέντι του παλιού καλού καιρού που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την εκδήλωση τίμησαν ιερείς της περιοχής, ο Δήμαρχος Αγράφων Θοδωρής Μπαμπαλής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λάμπρος Τσιτσάνης, οι Αντιδήμαρχοι, Βάσω Φεγγούλη, Θοδωρής Τσιάμης, Θεόδωρος Κατσιάδας, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. και όπως προαναφέραμε πλήθος κόσμου. Για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε ότι ο Σύλλογος Γυναικών Βελαώρας είναι από τους πιο δραστήριους και συνάμα δημιουργικούς του τόπου μας που πληροί όλες εκείνες προοπτικές για να προσφέρει σημαντικό έργο στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Αγράφων.