Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ Ν. Ε. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ                 ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ Ν. Ε.  ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ   ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

          Φίλες και φίλοι, συμπατριώτες  Ευρυτάνες,
                Σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα
             και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος.

Η  παράδοση θέλει αυτές τις μέρες, μέρες χαράς και ελπίδας, μέρες αφιερωμένες στην οικογένεια αλλά και στους συνανθρώπους μας που δεν πρέπει να ξεχνάμε,  ιδιαίτερα στις δύσκολες για όλους μέρες που ζούμε. Αυτές που δρομολόγησαν   για μας οι άθλιες κυβερνητικές πολιτικές των τελευταίων  χρόνων.
Οι φετινές γιορτές συνεχίζουν  να  βρίσκουν στους δρόμους της εξαθλίωσης ,της ανέχειας  μεγάλο μέρος του πληθυσμού αλλά διαφαίνεται από τις εξελίξεις  και ο άλλος δρόμος, ο δρόμος της ανατροπής και της ελπίδας.
Οι φετινές γιορτές  πρέπει να αποτελέσουν   όχι μόνο ένα διάλειμμα  χαράς αλλά να γίνουν η  αφετηρία για μια καλύτερη ζωή, η απαρχή για τη δημιουργία μιας άλλης Ελλάδας των ευτυχισμένων πολιτών και όχι των ικανοποιημένων δανειστών.
Η ελπίδα θα γίνει πράξη με τη συμμετοχή και τον αγώνα όλων μας.
Ελπίζουμε ο νέος χρόνος να έρθει μαζί με την πολυπόθητη ανατροπή του ζοφερού τοπίου που δημιουργήθηκε  από τις  εξοντωτικές πολιτικές των  κυβερνήσεων των τελευταίων ετών.

       Υγεία και ευτυχία για όλους.