Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

"H κινητήρια δύναμη του Δήμου Aγράφων είναι οι υπάλληλοι του"..



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση Δημάρχου Αγράφων, Θεόδωρου Μπαμπαλή,
με τους εργαζομένους του Δήμου

Συνάντηση γνωριμίας με τους εργαζομένους του Δήμου πραγματοποίησε τη δεύτερη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων της η νέα δημοτική Αρχή Αγράφων.
Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, σήμερα το πρωί συναντήθηκε ο Δήμαρχος κ. Μπαμπαλής και δημοτικοί σύμβουλοι, με όλους τους υπαλλήλους του Δήμου, πλην των εργαζομένων του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», συνάντηση που αναμένεται να γίνει στις επόμενες ημέρες.
Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα και κλίμα συνεργασίας είχε ως κύριο σκοπό τη γνωριμία της νέας δημοτικής αρχής με τους υπαλλήλους, αλλά και τη συζήτηση σοβαρών θεμάτων για τη σωστή λειτουργία του Δήμου.


Ο Δήμαρχος δήλωσε στους υπαλλήλους πως αυτό που ζητά είναι η άριστη συνεργασία, απαιτεί τη συνεννόηση μαζί τους και τόνισε πως θα βρίσκεται ανά πάσα ώρα και στιγμή στη διάθεσή τους, έτσι ώστε να λειτουργεί ο Δήμος «ρολόι» για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών και για να αλλάξει η κακή εικόνα του Δήμου προς τα έξω.
Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους ζήτησαν να υπάρχει πρόγραμμα από τη δημοτική αρχή, κάτι που δεν ίσχυε μέχρι σήμερα, να ακούγονται τα αιτήματά τους πάνω στην ειδικότητα του καθενός, έτσι ώστε να διευκολύνεται η δουλειά τους για το συμφέρον όλων.
Επίσης, ενημέρωσαν το Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους για το τι προβλήματα αντιμετωπίζουν, ειδικά δε οι εργάτες καθαριότητας και οι οδηγοί με τα απορριμματοφόρα, αλλά και οι διοικητικοί κατέθεσαν προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών.
Εν ολίγης, έγινε μια ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση, η οποία δείχνει πως η νέα δημοτική αρχή, όχι μόνο έχει όρεξη για δουλειά, αλλά δίνει και ιδιαίτερη βαρύτητα στη γνώμη των υπαλλήλων της, καθώς είναι η κινητήρια δύναμη του Δήμου και χωρίς αυτούς ο Δήμος δεν μπορεί να προχωρήσει.