Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Από το γραφείο του Βουλευτή Ευρυτανίας εξεδόθη το ακόλουθο Δελτίου Τύπου.




           
                                      
                                  ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ
                  Βουλευτής Ν. Ευρυτανίας - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το γραφείο του Βουλευτή Ευρυτανίας εξεδόθη το ακόλουθο Δελτίου Τύπου.
Με Υπουργική Τροπολογία που κατατέθηκε στις 12-09-2014 στη Βουλή των Ελλήνων και στα πλαίσια της συζήτησης του σχεδίου νόμου με τίτλο «Ρυθμίσεις θεμάτων Εφοδιαστικής και άλλες διατάξεις» προβλέπονται μεταξύ άλλων τα εξής:
1)    «Από 1-1-2015 το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ευρυτανίας λειτουργεί ως αυτοτελές νομικό πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου».
Η θετική αυτή εξέλιξη, είναι αποτέλεσμα επίμονης και επίπονης προσπάθειας του Βουλευτή Ευρυτανίας σε όλα τα επίπεδα και κυρίως προς τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, την πολιτική ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας και προς τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Αθανάσιου Μπούρα.
Συνέδραμαν σε αυτή τη προσπάθεια, Τοπικά Αυτοδιοικητικά στελέχη, το Προεδρείο του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Καρπενησίου, η Νομαρχιακή Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας και οι εργαζόμενοι στο Θεραπευτήριο. Η αυτοτέλεια του θεραπευτηρίου ήταν και είναι απαίτηση όλων των πολιτών του Νομού μας.
Εξάλλου, θυμίζουμε ότι ο Βουλευτής Ευρυτανίας, είχε εκφράσει την αντίθεσή του στις διατάξεις του Ν. 4109/2013 και στο άρθρο 9 § 3, που προέβλεπε τη συνένωση των θεραπευτηρίων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.