Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Συνάντηση Δημάρχου Καρπενησίου, Κώστα Μπακογιάννη με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννη ΒρούτσηΚαρπενήσι, 1 Ιουλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την περασμένη Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014, ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης, συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους, ο κ. Μπακογιάννης έθεσε το ζήτημα του αυτοδιοίκητου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας (Παράρτημα ΑΜΕΑ), τονίζοντας στον Υπουργό την επιτακτική ανάγκη της επαναφοράς του ιδρύματος στο πρότερο καθεστώς που εξασφάλιζε τη διοικητική και οικονομική του ανεξαρτησία.
Ο Δήμαρχος κατέστησε σαφές στον Υπουργό ότι η αλλαγή στο διοικητικό καθεστώς του Κέντρου αποτελεί μονόδρομο για την εύρυθμη λειτουργία του, δεδομένου ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζονται οι εργαζόμενοι, οι φιλοξενούμενοι αλλά και η περιουσία του.
Ο Υπουργός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το εν λόγω ζήτημα και δεσμεύτηκε να το εξετάσει επισταμένως, προκειμένου να δοθεί μία οριστική λύση.