Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Δελτίο Τύπου- Ευρωπαϊκές Εκλογές
             Καρπενήσι, Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας να προσέλθουν στις 25 Μαΐου στις κάλπες με μόνη σκέψη την Ευρώπη των εθνών κρατών και όχι στην ομόσπονδη Ευρώπη των ολιγαρχιών και των ολιγοπωλίων.

Οι Ευρωπαϊκές εκλογές είναι εκλογές, όπου οι λαοί αποφασίζουν για τους εκπροσώπους τους σε μία συμμαχία των ίσων, όπως χτίστηκε η Ευρώπη και όπως μπήκε η Ελλάδα σε αυτή την οικογένεια μετά από τον μεγάλο αγώνα του Κωνσταντίνου Καραμανλή και των οραματιστών της Ευρώπης, μιας Ευρώπης της Δημοκρατίας, της αξιοπρέπειας, της ισοτιμίας, της αλληλεγγύης και της εθνικής ανεξαρτησίας.


Συναισθανόμενοι τις στιγμές που διέρχεται και θα διέλθει αμέσως μετά τις ευρωεκλογές  η Πατρίδα μας, το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ προτείνει ένα πρόγραμμα με σύνεση και ανιδιοτέλεια που θα βάλει τους πυλώνες και τα θεμέλια πάνω στα οποία θα χτιστεί η ισχυρή Ελλάδα των επόμενων γενεών.

Καλούμε όλες τις Ευρυτάνισσες και όλους τους Ευρυτάνες απ’ άκρη σ’ άκρη αυτής της πολύτιμης γης να μην συνεχίσουμε να κάνουμε τα ίδια λάθη. Να ενωθούμε και να αποφασίσουμε για το μέλλον της πατρίδας μας, για το μέλλον των παιδιών μας.

Το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δεν θα υπήρχε εάν οι πολίτες δεν ήταν δίπλα μας με ενθουσιασμό, πατριωτισμό και γενναιότητα.
Γεννηθήκαμε χωρίς να έχουμε κοντά μας διαφημιστικές εταιρείες, δεθήκαμε μεταξύ μας, άνθρωποι από διαφορετικούς χώρους του παρελθόντος και επιβιώσαμε, κάνοντας τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ το τέταρτο σε δύναμη Κίνημα που εξελέγη στη Βουλή των Ελλήνων.

Καταφέραμε να ενώσουμε ανθρώπους από διαφορετικούς χώρους οι οποίοι έχουν ως αρχές τον πατριωτισμό, την Ελληνική σημαία και την ηθική στην πολιτική.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν αποθηκεύσαμε τις αποφάσεις μας σε τραπεζίτες και χορηγούς και μετά τις 25 Μαΐου θα είμαστε εκεί για να στηρίξουμε τα συμφέροντα της Ελλάδας και να διεκδικήσουμε την ανεξαρτησία και τα δίκαια μας ως ισότιμα μέλη και όχι ως επαίτες.
 ____________1

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ανήκουμε στην Μεγάλη Ομάδα των Ευρωπαίων μεταρρυθμιστών και πιστεύουμε στην ενωμένη Ευρώπη των εθνών κρατών και απαιτούμε οι αποφάσεις να λαμβάνονται από το μοναδικό εκλεγμένο όργανο από τους λαούς της Ευρώπης το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και όχι από τους τραπεζίτες και από τα διορισμένα εποπτικά τους όργανα όπως η Τρόικα.

Σας καλούμε λοιπόν να είστε παρόντες στο μεγάλο προσκλητήριο, προκειμένου οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να αποφασίσουμε ότι σε αυτές τις Ευρωεκλογές τον πρώτο ρόλο θα τον έχει η Ελλάδα, ο πολιτισμός, η ιστορία, απέναντι στη μάχη που δίνουν κάποιοι για να εξαφανίσουν τα έθνη – κράτη.


Συντονιστική Επιτροπή Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας