Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΜΥΝΗΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ Κ. ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΪΟΥ 2014Αγαπητοί Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες,
Την Κυριακή που πέρασε, επιτελέσαμε όλοι το Δημοκρατικό μας καθήκον και δικαίωμα, εκλέγοντας τους αντιπροσώπους μας στην Αυτοδιοίκηση.
Την ερχόμενη Κυριακή 25 Μαΐου 2014, καλούμαστε και πάλι, να ολοκληρώσουμε την εκλογή των αντιπροσώπων μας στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, αναδεικνύοντας τον Κώστα Μπακογιάννη νέο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας.

Ταυτόχρονα καλούμαστε, να επιλέξουμε και τους αντιπροσώπους μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Οι εκλογές αυτές είναι κρίσιμες, γιατί καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία και την προοπτική της πατρίδας μας.
Η πολιτική σταθερότητα και η αξιοποίηση των θυσιών όλων των πολιτών, περνάει μέσα από την δική μας κρίση. Κρίση που πρέπει να γίνει με σύνεση, προβληματισμό και αξιολόγηση.
Η Νέα Δημοκρατία, όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια, στρατεύθηκε με όλες τις δυνάμεις της, να σώσει την χώρα και την Ευρωπαϊκή της προοπτική. Η χαλαρή ψήφος ή η εκδικητική ψήφος δεν είναι λύση.
Δυναμώστε την μεγάλη Δημοκρατική παράταξη, την κυρίαρχη πολιτική δύναμη, την μόνη που μπορεί να οδηγήσει την πατρίδα στην έξοδο από την κρίση και στην ανάπτυξη.
 Για να πιάσουν τόπο οι θυσίες του λαού μας.
 Για να αφήσουμε για πάντα στο παρελθόν, τις μίζερες αντιλήψεις τον λαϊκισμό και την μισαλλοδοξία.   
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
                                                          Κώστας Κοντογεώργος
                                                         Βουλευτής Ευρυτανίας