Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ



ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ
ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ (ΑΔΕΚΚ)
         
         



          Με αφορμή σχόλιο της δημοτικής αρχής στις 15/4/2014  που αναφέρεται στο όνομά μου έχω να παρατηρήσω τα εξής:
Κάποιοι στο Καρπενήσι πιστεύουν ακόμη ότι κυβερνούν ελέω Θεού και αρκεί μόνο να κουνήσουν το δάχτυλό τους για να υπακούσουν οι ιθαγενείς.

Οι δημοκρατικά εκλεγμένοι σύμβουλοι οφείλουν να εκτελούν τα καθήκοντά τους και όχι να υπηρετούν σκοπιμότητες σκοτεινών γραφείων. Στις 14/4/2014 και ώρα 15οο ο Γιάννης Σταμάτης βρισκόταν, όπως και άλλοι 6 σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Το ποιοι απουσίαζαν (και απουσιάζουν συστηματικά) το δείχνουν τα παρουσιολόγια ετών.
Δυστυχώς όμως και εδώ ισχύει το «φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης» αφού η πλειοψηφία της συμπολίτευσης έκανε διακοπές και απουσίαζε. Το φιάσκο κάπου έπρεπε να φορτωθεί. Άρα παίρνουμε το πιλοφόρι και πετάμε λάσπη,
Κύριοι ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι. Αν πράγματι σας ένοιαζε ο δήμος και ο πολίτης, υπήρχε δυνατότητα συνεδρίασης του Δ.Σ. την προηγούμενη εβδομάδα. Αρκεί βέβαια να αφήνατε λιγάκι τα «οργώματα» της Περιφέρειας και του Νομού. Τα προεκλογικά ρουσφέτια και οι σκοπιμότητες σας δεν μας αφορούν.
Στις 18 του Μάη οι πολίτες θα μιλήσουν και τότε θα φανεί ποιοι και ποιους κοροϊδεύουν αυτά τα χρόνια.
Με την υπενθύμιση ότι αυτές τουλάχιστον τις μέρες θα έπρεπε να είμαστε ποιο ήπιοι, αλλά ορισμένοι μας αναγκάζουν να  ξεπερνούμε τα όρια, εύχομαι  Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.
Καρπενήσι 16/4/14
Γιάννης Σταμάτης
Δημοτικός Σύμβουλος
& υποψήφιος Δήμαρχος με την ΑΔΕΚΚ