Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Αέρας νίκης στον Συνδυασμό Μπαμπαλή - Απομένουν οι τελευταίες “πινελιές” στο ψηφοδέλτιο του


Αέρας νίκης πνέει στο συνδυασμό του Θεόδωρου Μπαμπαλή «Ανανέωση Προοπτική», μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, με την προσχώρηση στο ψηφοδέλτιό του και νέων ισχυρών προσωπικοτήτων του τόπου.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων τις τελευταίες μέρες «οργώνει» χωριά του Δήμου Αγράφων, όπου συνομιλεί με τους κατοίκους, ακούει τα παράπονά τους και τους αναλύει με τη σειρά του το πρόγραμμά του για την επόμενη μέρα του Δήμου. 
Ταυτόχρονα αντιμετωπίζει με ικανοποίηση τα λεγόμενα των ότι είναι όλοι έτοιμοι να απορρίψουν  και να αφήσουν πίσω τους μηχανισμούς και τη λογική του χθες  στο  Δήμο Αγράφων, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του.
Πέραν αυτών, ο κ. Μπαμπαλής και οι στενοί του συνεργάτες βρίσκονται επί ποδός, έτσι ώστε να μπουν και οι τελευταίες πινελιές και να κλείσει σε όλα τα τοπικά ο συνδυασμός με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για μια σίγουρη νίκη.       

Η ανακοίνωση του Συνδυασμού «Ανανέωση-Προοπτική», έχει ως εξής:
Αγραφιώτισσες και Αγραφιώτες, φίλες και φίλοι 
Τις τελευταίες μέρες που περιοδεύουμε στο Δήμο Αγράφων, εγώ,  και τα στελέχη του συνδυασμού μας «Ανανέωση-Προοπτική», διαπιστώνουμε με χαρά ,  ότι είμαστε όλοι έτοιμοι να απορρίψουμε  και να αφήσουμε πίσω μας   τους μηχανισμούς και τη λογική του χθες  στο  Δήμο Αγράφων , στο Δήμο μας. 
Η αισιοδοξία σας , η διάθεσή σας για το συνολικό και συλλογικό καλό και η συμπαράστασή σας στη Δημοτική μας  Παράταξη,  δίνει  το  σύνθημα για την τελική νίκη: «Ανανέωση-Προοπτική» παντού στα Άγραφα.
Η απερχόμενη, κατακερματισμένη και αποδεκατισμένη δημοτική αρχή,  εκπροσωπεί την πελατειακή και αδιαφανή διαχείριση των δημοτικών μας πραγμάτων. Η πλειοδοσία ελπίδων που έδωσε   στον Αγραφιώτικο  λαό   ο  απερχόμενος, τρόπον τινά,   Δήμαρχος, αποδείχτηκαν όνειρα απατηλής νύχτας και οδήγησαν τον Δήμο μας,  σε πρωτοφανή κατάπτωση.
Αγραφιώτισσες και Αγραφιώτες,
Η συμπαράστασή σας και η στράτευσή  σας στον κοινό μας αγώνα για το Δήμο Αγράφων , για το Δήμο μας και η επερχόμενη νίκη μας στις εκλογές του Μαΐου , γνωρίζουμε ότι μας γεμίζει ευθύνες. Χρειαζόμαστε όλες εκείνες τις δημιουργικές  δυνάμεις που πονάνε   τον τόπο μας,  όλους εσάς, δεν περισσεύει κανένας.
Προειδοποιούμε όμως  εκείνους που με αστείρευτο θράσος  ‘σκορπούν’   στα χωριά  μας  αλόγιστες και ακατανόητες φήμες,  ότι  δήθεν δεν θα αναλάβουμε τις υποχρεώσεις έναντι των πιστωτών του Δήμου μας και άλλα μυθεύματα. Τους συμβουλεύουμε ότι ο πανικός είναι κάκιστος σύμμαχος  και κάνουμε  σε όλους   γνωστό  ότι οι υποχρεώσεις του Δήμου θα τηρηθούν στο ακέραιο και μάλιστα αμέσως μετά τον προσήκοντα από την νομοθεσία,  διαχειριστικό έλεγχο .
Δεν μηδενίζουμε ότι έγινε μέχρι σήμερα ,  όλα θα επαναξιολογηθούν,   η  αλλαγή νοοτροπίας  όμως στα διαχειριστικά του Δήμου, το καινούργιο , οι νέοι άνθρωποι,  η νέα εποχή, η ανάπτυξη , η διαφάνεια,   αποτελούν επιτακτική ανάγκη.
«Ανανέωση-Προοπτική» παντού στα Άγραφα. 
Τώρα,  είναι ευθύνη όλων μας,  
ο Δήμος μας,  να γυρίσει σελίδα.

Κερασοχώρι , 24 Μαρτίου 2014.                                                                                        

 Θεόδωρος Μπαμπαλής
 Υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων
Δημοτική Παράταξη:
«Ανανέωση-Προοπτική»
τηλ : 6974 - 437507,   email: babalistheodoros@gmail.com