Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ανατροπή: Ξεκλείδωσε ο Ευαγγελίου και κλείδωσε ο Καραΐσκος για Αντιπεριφερειάρχης Σαββατοκύριακο ανατροπών για τους αντιπεριφερειάρχες του Κώστα Μπακογιάννη.


Σαββατοκύριακο ανατροπών για τους αντιπεριφερειάρχες του Κώστα Μπακογιάννη.

Το τελευταίο 48ωρο έχει υπάρξει ένα απίστευτο παρασκήνιο γύρω από τα πρόσωπα που θα επιλέγουν για αντιπεριφερειάρχες από τον Κώστα Μπακογιάννη για τους 5 νομούς της Στερεάς.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, υπάρχουν ανατροπές σε σχέση με κάποια από τα ονόματα που είχαν προκριθεί αρχικά.


Για τη Φθιώτιδα τα τρία ονόματα που δεν είχαν σβηστεί από την ατζέντα του Κώστα Μπακογιάννη ήταν αυτά των: Γιάννη Οικονόμου, Θύμιου  Καραΐσκου και Πάνου Ευαγγελίου.

Την Παρασκευή αρχικά οι πληροφορίες έλεγαν ότι είχε κλειδώσει το όνομα του Θύμιου Καραίσκου, αλλά στη συνέχεια οι πληροφορίες ήθελαν να έχει πάρει προβάδισμα ο Πάνος Ευαγγελίου και ότι αυτός θα ήταν ο υποψήφιος ανιπεριφερειάρχης για τη Φθιώτιδα.

Τελικά οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε ότι κλείδωσε το όνομα του Θύμιου Καραΐσκου.

Πάντως, ούτε ο Κώστας Μπακογιάννης το επιβεβαιώνει επίσημα μέχρι τώρα και φυσικά ούτε ο Θύμιος Καραισκος.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή τίποτα δεν αποκλείεται....

Σύμφωνα με πληροφορίες ανατροπές θα υπάρξουν και σε άλλους νομούς σε σχέση πάντα με τα ονόματα που αρχικά διέρρευσαν την Παρασκευή.http://www.lamiareport.gr