Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Μετά τον Μπαμπαλή και τον Δημητρόπουλο, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αγράφων και ο Θύμιος Μιχόπουλος

"Αγαπητοί Συνδημότες
 Με την ενασχόληση μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση όλα αυτά τα χρόνια απέδειξα με πράξεις την ειλικρίνεια  την ανιδιοτέλεια την εργατικότητα και την  προσφορά μου στον τόπο μας. Αν όχι όλοι οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζεται την αγάπη μου για αυτό τον τόπο.
Έχω επίγνωση όλων των δυσκολιών που θα συναντήσω. Δεν αιθεροβατώ. Έχω πίστη τόσο στη δική μου δύναμη όσο και των συνεργατών μου αλλά έχω  και εμπιστοσύνη σε όλους εσάς που θα
αποφασίσετε για το μέλλον του Δήμου.   Ο στόχος  είναι ένας: Οι Δημότες  αυτού του τόπου να αισθάνονται ασφάλεια και σιγουριά να ακούγεται η γνώμη τους και να λειτουργούμε με εντιμότητα μεράκι και φιλότιμο.

 Για το σημερινό Δήμο Αγράφων δυστυχώς  τα 3,5 χρόνια  χάθηκαν  αφήνοντας   να  διατηρείτε  μόνο το όνομα του.
Ορισμένοι έκαναν σημαία την οικονομική κατάσταση που επικρατεί σε όλη τη χώρα και εντέχνως κρύφτηκαν πίσω από αυτή. Πίστεψαν ότι οι Δημότες  είναι αφελείς και δεν γνωρίζουν ή δεν θα καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει.  Λειτούργησαν  με νοοτροπία κομματική και προσωπική.
Αυτό το φωνάζω εδώ και 2 χρόνια και συνεχίζω να το κάνω.      Οι μέχρι τώρα προσπάθειες από μέρους μου για συστράτευση όλων των δυνάμεων με στόχο την ανάπτυξη του Δήμου δεν απέδωσε καρπούς  χάρη στην αδιαλλαξία ορισμένων που διέπονται από προσωπικά κίνητρα και φιλοδοξίες και όχι από ενδιαφέρον για το Δήμο και το Δημότη.
Ξέχασαν μάλλον ότι οι εποχές <<Γκόρτσου>> και <<Μαυρογιαλούρου>> τελείωσαν.
Άποψη μου είναι ότι ικανός δεν είναι ο αιρετός που τάζει η ταΐζει  αλλά αυτός που μάχεται και προσπαθεί για το καλό  όλων. Για εμένα κανείς δεν είναι υπεράνω και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να θεωρεί τον εαυτό του ιδιαίτερο. Εδώ δεν υπάρχουν δεδομένα αλλά ανάγκες και ενέργειες με αποφασιστικότητα εμπειρία διαφάνεια και αξιοκρατία.
 Αγαπητοί συνδημότες τώρα είναι η ώρα να πάμε μπροστά και να αρπάξουμε κάθε ευκαιρία και δυνατότητα για επανίδρυση του Δήμου  και να παράγουμε έργο.
Με κριτήριο τις ανάγκες των Δημοτών  με παράβλεψη φιλοδοξιών και πάνω απ όλα με εντιμότητα και κατάθεση ψυχής ζητώ τη δική σας συμμετοχή, κριτική,  εμπιστοσύνη,  στήριξη και παρουσία. Επιθυμία μου είναι να εργαστώ για εσάς και όχι χωρίς εσάς.
Ο συνδυασμός όλων αυτών των παραγόντων αποτελεί εγγύηση για ένα καλύτερο αύριο. Δεν είμαστε εγώ. Είμαστε εμείς.
Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεσή σας ως υποψήφιο  για τη θέση του Δημάρχου και παρακαλώ  να συστρατευτούμαι όλοι μας για τη σύγκρουση με το παλιό και τη στήριξη του νέου που γεννήθηκε μέσα από τις δικές μας ενέργειες το τελευταίο χρονικό διάστημα και το οποίο θα συνεχιστεί μετά τις εκλογές για την καταπολέμηση της στασιμότητας και των πρακτικών του παρελθόντος για αλλαγή νοοτροπίας και αντιλήψεων με αποτέλεσμα ένα καλύτερο μέλλον για εμας και τα παιδιά μας.            

                                                                                  Με ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση
                                                                                    ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ
                                                        ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ