Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Κοινό Δελτίο τύπου αναφορικά με το ξαφνικό λουκέτο εν μέσω σχολικής περιόδου στο νηπιαγωγείο Παλαιοκατούνας Ευρυτανίας και την ξαφνική κι απρόσμενη εμφάνιση του Βουλευτή Ευρυτανίας

Αρ. Πρωτ. Α045         Καρπενήσι, Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013
Κοινό Δελτίο τύπου αναφορικά με το ξαφνικό λουκέτο εν μέσω σχολικής περιόδου στο νηπιαγωγείο Παλαιοκατούνας Ευρυτανίας εξέδωσαν η Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας, ο Βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ και ο Πολιτευτής του Νομού Ευρυτανίας Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας για την ξαφνική κι απρόσμενη εμφάνιση του Βουλευτή Ευρυτανίας.
Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η ξαφνική εμφάνιση του Βουλευτή Ευρυτανίας 10 μέρες μετά από την κατάθεση της ερώτησης στην Βουλή των Ελλήνων του Βουλευτή Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ για το λουκέτο στο νηπιαγωγείο Παλαιοκατούνας Ευρυτανίας εν μέσω σχολικής χρονιάς.
Η άδεια κυήσεως της νηπιαγωγού ανάγκασε το νηπιαγωγείο να αναστείλει τη λειτουργία του, χωρίς ν’ αναπληρωθεί η θέση της, αφήνοντας 5 παιδιά του νηπιαγωγείου Παλαιοκατούνας, χωρίς εκπαιδευτικό, δημιουργώντας τεράστιο ζήτημα στη μικρή κοινωνία του χωριού.
Η ερώτηση μας κατατέθηκε και απευθύνονταν στον Υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο στις 9/12/13 με Αρ. Πρωτ. 4670, «ξαφνικά και πραγματικά αναπάντεχα» μιας και ο Βουλευτής Ευρυτανίας πολιτικά  αγνοείται, εμφανίστηκε με δελτίο τύπου στις 19/12/13 δέκα μέρες μετά δηλώνοντας πως σε συνάντηση του με τον Αρμόδιο Υπουργό Παιδείας έλαβε διαβεβαίωση ότι «με το άνοιγμα των σχολείων μετά τις χριστουγεννιάτικες εορτές, 8 Ιανουαρίου, θα καλυφθεί το κενό της νηπιαγωγού, στο νηπιαγωγείο Παλαιοκατούνας»
Κύριε Βουλευτά δυστυχώς αργήσατε μόλις δέκα μέρες από 9/12/13 το θέμα είναι σε γνώση του Υπουργού Παιδείας, ακόμα μια φορά οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταγγέλλουν αναδεικνύουν και τελικά δίνουν λύσεις. Ακόμα μια φορά ο κοινοβουλευτικός έλεγχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σας ενημερώνει για τα ζητήματα της Ευρυτανίας, και κινητοποιεί, μόνο που τρέχετε πίσω από τις εξελίξεις.
Κύριε Υπουργέ η μεθοδολογία παλιά και ξεπερασμένη, η αγωνία σας να διασώσετε πολιτικά στο Νομό Ευρυτανίας τον ομογάλακτο βουλευτή του Νομού πέφτει στο κενό. Τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα όσο και οι Bloggers του Νομού Ευρυτανίας, έχουν γνωστοποιήσει την ερώτηση μας από 9/12/13 .
Η τοπική κοινωνία του ξεχασμένου και περήφανου χωριού της Παλαιοκατούνας του Δήμου Αγράφων Ευρυτανίας ενημερωμένη προ δεκαημέρου, καθότι είχαν άμεση και προσωπική επαφή με τον Πολιτευτή του Νομού Κωνσταντίνο Ι. Μπακόλα, ζητώντας του άμεση παρέμβαση και στήριξη. Αυτό και πράξαμε.
Για τους Ανεξάρτητους Έλληνες Ευρυτανίας, τον Βουλευτή Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και τον Πολιτευτή Ευρυτανίας Κωνσταντίνο Ι.Μπακόλα αξία τώρα πια έχει να επιστρέψουν τα παιδιά στο σχολειό τους όσο για την πολιτικάντικη μεθοδολογία κε Υπουργέ, κε Βουλευτά σας αφήνουμε στην κρίση της Ευρυτανικής κοινής γνώμης !
«Το να αντιμετωπίζουν με γενναιότητα τη δυσμένεια της μοίρας που τους τάξατε μην την παραφράζετε σε αδυναμία»
Συντονιστική Επιτροπή Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας
Βουλευτής Επικρατείας Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Νικόλαος Κουίκ 
Πολιτευτής Νομού Ευρυτανίας Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνος Μπακόλας