Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Το Νοσοκομείο «Υγεία» σε συνεργασία με το Δήμο Καρπενησίου στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάν προσφοράς ιατρικών υπηρεσιών επέλεξε το Δήμο μας ως περιοχή υψηλής προτεραιότητας προκειμένου να προσφέρει στους κατοίκους της περιοχής ιατρικές υπηρεσίες και εργαστηριακές εξετάσεις.




«TΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ»
Το Νοσοκομείο «Υγεία» σε συνεργασία με το Δήμο Καρπενησίου στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάν προσφοράς  ιατρικών υπηρεσιών επέλεξε το Δήμο μας ως περιοχή υψηλής προτεραιότητας προκειμένου να προσφέρει στους κατοίκους της περιοχής ιατρικές υπηρεσίες και εργαστηριακές εξετάσεις.
Στις 18 και 19 Οκτωβρίου 2013 στο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου μια ομάδα γιατρών του Νοσοκομείου «Υγεία» 14 ειδικοτήτων, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους τους δημότες τόσο για την πόλη του Καρπενησίου όσο και για τις γύρω περιοχές.

Συγκεκριμένα:
Το επιτελείο των γιατρών θα αποτελείται από τις εξής ειδικότητες:
(3) Παθολόγοι                           
(2) Χειρούργοι
(2) ΩΡΛ
(2) Γυναικολόγοι
(2)Παιδίατροι
(2)Οφθαλμίατροι
(2)Ακτινολόγοι
(3)Καρδιολόγοι
(1)Αγγειοχειρουργός
(1)Πλαστικός Χειρούργος
(1)Ουρολόγος
(1)Ορθοπαιδικός
(1)Αναισθησιολόγος
(1)Πνευμονολόγος
Εξετάσεις
Pap test
Triplex Kαρδιάς
Υπέρηχοι Σώματος
Γενικές Εξετάσεις αίματος
Καρδιογράφημα

Οι ιατρικές υπηρεσίες και εξετάσεις θα παρέχονται στο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου (που θα μεταμορφωθεί σε ένα πολυιατρείο) κατά τις ώρες 7.30-4.00.
Όσοι επιθυμούν να εξεταστούν θα προσέλθουν στην είσοδο του Συνεδριακού Κέντρου, όπου θα δώσουν τα στοιχεία τους στη γραμματεία και θα δοθεί σειρά προτεραιότητας.