Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Απόλυτο μπάχαλο στο Δήμο Αγράφων Απίστευτες καταστάσεις επικρατούν στα Άγραφα σχετικά με την εκλογή του αναπληρωτή δημάρχου για το επόμενο τρίμηνο.

Μετά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγράφων και την προβλεπόμενη διαδικασία που τηρήθηκε, η Βάσω Φεγγούλη με ψήφους 15-11, έναντι του Παναγιώτη Παπαδήμα, εξελέγη Αναπληρώτρια του Δημήτρη Τάτση για το επόμενο διάστημα των τριών μηνών. Την επομένη, της συνεδρίασης, η κ. Φεγγούλη υπέβαλε δήλωση ανάληψης καθηκόντων δημάρχου και την απέστειλε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, περιμένοντας την έκδοση διαπιστωτικής πράξης.

Και ενώ συνέβησαν όλα αυτά, φήμες περίεργες, ανέφεραν ότι η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα ακυρωθεί, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Όπως γίνεται κατανοητό αν συμβεί και αυτό στο Δήμο Αγράφων, τότε θα πρέπει να ψάξουμε για … γιατρό. Για μια φορά ακόμη, επειδή έτσι βολεύει κάποιους, στον Δήμο επικρατεί ένα απόλυτο μπάχαλο και για μια ακόμη φορά το μεγάλο θύμα είναι ο Αγραφιώτικος λαός, που παρακολουθεί πλέον με αηδία τα περιέργως συμβαίνοντα…

Αύριο το όλο ζήτημα θα ξεκαθαρίσει με ακριβή τοποθέτηση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και αν συνέβησαν περίεργα, τον λόγο θα πάρει η Δικαιοσύνη για τα περαιτέρω… 
Πάντως και η αρβύλα είναι εποχιακή, όπως της εποχής είναι και τα κατά λάθος - εξιπίτιδις που έλεγε και ένας φίλος...