Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Η κυριότητα του Αθλητικού Κέντρου στο Δήμο Καρπενησίου




Καρπενήσι, 25 Ιουνίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μία μεγάλη νίκη για τη Δημοτική Αρχή έρχεται με την παραχώρηση της κυριότητας του Αθλητικού Κέντρου στο Δήμο Καρπενησίου.
Έπειτα από συντονισμένες και συνεχείς προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, η κυριότητα του Αθλητικού  Κέντρου περνάει στα χέρια του Δήμου Καρπενησίου. Με κοινή υπουργική απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών κυρίου Στυλιανίδη και Στουρνάρα αντίστοιχα και του Υφυπουργού Αθλητισμού κυρίου Ιωαννίδη παραχωρείται δωρεάν στο Δήμο Καρπενησίου η κυριότητα της συνολικής έκτασης του Αθλητικού Κέντρου.
Ο Δήμαρχος Καρπενησίου δήλωσε: «Η απόφαση αυτή αποτελεί μεγάλη δικαίωση των επίμονων προσπαθειών που καταβάλαμε έτσι ώστε να επιστρέψουμε το Αθλητικό Κέντρο στους δημότες μας. Τώρα πια μπορούμε να εξασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα και την ορθή λειτουργία του, μιας και άμεσα θα εμπλέξουμε, ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες, την ιδιωτική πρωτοβουλία. Αυτό το αποτέλεσμα έρχεται σε συνέχεια της συνάντησης που είχαμε με τον Πρωθυπουργό της χώρας, κύριο Αντώνη Σαμαρά αλλά και τις αλλεπάλληλες επαφές με τους αρμόδιους Υπουργούς . Με αυτή την απόφαση σταθμό, το Αθλητικό Κέντρο θα αξιοποιηθεί στο έπακρο, θα διασώσει όλες τις υποδομές του που αυτή τη στιγμή παρακμάζουν και θα ανοίξει νέες θέσεις εργασίας. Μια νέα ημέρα ξημερώνει στο Δήμο μας σε ότι αφορά τον αθλητισμό στον τόπο μας ».