Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Ο Δήμαρχος προφανώς θα καθηλώσει τις Καναδικές αρχές και τους Καναδούς πολίτες... θυμίζοντας τους τον Αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό και το γεγονός ότι η Δημοκρατία γεννήθηκε στην Ελλάδα!

ΝΕΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ! ! ! 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Τώρα...και Υπουργός Εξωτερικών!!! 

Όταν η βλακεία γίνεται εθνικά επικίνδυνη !


"Ο Καναδάς δεν μπορεί να δυσφημίζεται διεθνώς από ιδιωτικές εταιρείες που προσβάλουν την τοπική Δημοκρατία."

Δεκατρείς ομιλίες στον Καναδά από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη προς ενημέρωση των Καναδικών Αρχών για την Καναδική εταιρεία ELDORADO GOLD.


Ο Δήμαρχος προφανώς θα καθηλώσει τις Καναδικές αρχές και τους Καναδούς πολίτες... θυμίζοντας τους τον Αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό και το γεγονός ότι η Δημοκρατία γεννήθηκε στην Ελλάδα!

Ως σημαντικά ενδεικτικά παραδείγματα θα παρουσιάσει τέσσερα (4):

1. τον εαυτό του και τις δικές του αρχές που λένε ότι όποιος Δημότης του Δήμου του είναι υπέρ των επενδύσεων, της νομιμότητας και εμπιστεύεται την πατρίδα του, είναι διεφθαρμένος, στιγματισμένος κοινωνικά και έχει εξαγορασμένη συνείδηση.

2. τον συνοδό του, προστάτη του περιβάλλοντος και μέγα αγωνιστή κατά των επενδύσεων κ.Τόλη Παπαγεωργίου.

- Έναν Δημοκράτη ο οποίος δημόσια διακηρύττει ότι στην Ελλάδα τους Νόμους, τους Δικαστές και τους Υπουργούς... τους έχουμε γραμμένους.

 - Ότι όποιος αντιτίθεται σε κάποια μορφή ανάπτυξης μπορεί να σπάει κεφάλια, να σκοτώνει παιδιά,να καταστρέφει περιουσίες καίγοντας εξοπλισμούς, και να παίρνει στα χέρια του τα όπλα (εκτός εισαγωγικών) για να πετύχει τους σκοπούς του. 

-Έναν άνθρωπο ο οποίος υπέδειξε δημόσια, ως τρομοκράτης και ηθικός αυτουργός, μορφές αγώνα, οι οποίες εφαρμόστηκαν λίγες μέρες μετά, με κίνδυνο να χαθούν ζωές αθώων πολιτών και οργάνων της τάξης και να διχαστούν τοπικές κοινωνίες σαν να βρίσκονται σε εμφύλιο πόλεμο.

3. την Ελληνίδα βουλευτή κ. Κατερίνα Ιγγλέζη η οποία ως επαγγελματίας αναλάμβανε εργολαβίες από εταιρεία εξορύξεων με επίσημες συμβάσεις, και ως πολιτικός για ψηφοθηρικούς λόγους και για επικοινωνιακά τεχνάσματα πολεμά παρόμοιες εταιρείες απειλώντας μάλιστα να τις εκδιώξει από την Ελλάδα αν ποτέ κυβερνήσει.

4. τον Έλληνα επιστήμονα και καθηγητή πανεπιστημίου κ. Γιώργο Τριανταφυλλίδη ο οποίος στο παρελθόν ήταν υψηλό στέλεχος εταιρείας εξόρυξης χρυσού υλοποιώντας εργολαβίες με πολύ υψηλές αμοιβές και υπερασπιζόταν με σθένος και πάθος αυτές τις δραστηριότητες.  

-Υπέγραφε και δημοσιοποιούσε έγγραφα και επιστολές όπου πιστοποιούσε υπεύθυνα ότι δεν υπάρχει κανείς απολύτως κίνδυνος για το περιβάλλον και την υγεία των πολιτών. 

-Ο ίδιος επιστήμονας εξευτελίζοντας τον ίδιο του τον όρκο, μόλις διορίστηκε στο Δημόσιο... και αποχώρησε από την εταιρεία χρυσού έγινε "ανεξήγητα" ένας εκ των μεγαλυτέρων πολέμιων της.

Ο Δήμαρχος και ο συνοδός του θα υποδείξουν στην Καναδική κοινωνία, ποιες αρχές πρέπει να διέπουν στο εξής τους Καναδούς Δημάρχους, τους Καναδούς βουλευτές, τους Καναδούς οικολόγους και τους Καναδούς επιστήμονες!

Έτσι το κράτος του Καναδά... θα βρει επιτέλους τον αναπτυξιακό βηματισμό του και θα αποκτήσει νέα πολιτική, πολιτιστική, επιστημονική και γενικά κοινωνική κουλτούρα.


Ο Καναδάς έστω και την τελευταία στιγμή ΣΩΘΗΚΕ!


Ποιο είναι το επόμενο κράτος που θα σώσουν οι Εθνοσωτήρες Βαγγέλης Λαμπάκης και Τόλης Παπαγεωργίου;


  Θανάσης  Ζωγράφος
Μέλος της Ε. Σ. Διαδικτύου


thrakilifenews.blogspot.com


Σ.Σ.  Ακολουθούν video ντοκουμέντα με αποδείξεις σε όσα  με την σειρά αναφέρονται (καταγγέλλονται), για τους... Τόλη Παπαγεωργίου και Γιώργο Τριανταφυλλίδη